Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A Galaxis őrzői elverték a Tini Nindzsa Teknőcöket

A három hete bemutatott A Galaxis őrzői még mindig jól tartja magát, hiszen a múlt héten az amerikai mozikba került Tini Nindzsa Teknőcöket is sikerült maguk mögött tartaniuk az amerikai mozis jegybevételi listán.

A három hete bemutatott A Galaxis őrzői még mindig jól tartja magát, hiszen a múlt héten az amerikai mozikba került Tini Nindzsa Teknőcöket is sikerült maguk mögött tartaniuk az amerikai mozis jegybevételi listán.

teenage mutant ninja

A Magyarországon ezen a héten bemutatkozó Tini Nindzsa Teknőcök 16,8 millió dollárt kalapoltak össze az elmúlt hétvégén, még a Marvel galaktikus hősei tovább menetelnek a világsiker felé, hiszen 17,6 milliós hétvégéjükkel, már 252 millió dollárt kalapoltak össze.

A harmadik helyre, a Ha maradnék (If i stay) című romantikus fantasy futott be 16,4 millióval, a negyedik pedig a Kamuzsaruk (Let’s be cops) lett éppen csak átlépve a 10 milliós határt.

Súlyos bukásnak tűnik a két előzetesen kiemelten várt folytatás, hiszen a Sin City 2 mindössze 6,5 millióval debütált, még A feláldozhatók 3. része is csak ennyit tudott összeszedni a moziban az elmúlt héten.

<