A Gyilkos sorok sorozatot is feltámasztják

Murder She Wrote, vagyis Gyilkos sorok reboot készül az NBC-re, Octavia Spencer főszereplésével.

Murdershewrote

A nyolcvanas évek legendás krimijének újragondolása még nagyon gyerekcipőben jár, de már most megvan a főszereplő, ugyanis a hírek szerint Octavia Spencer (Snowpiercer, The Help) játszhatná el a főszerepet. A sorozat pilotjának szkriptjét az az Alexandra Cunningham írja, aki korábban a New York-i nyomozók (Prime Suspect), a Született feleségek (Desperate Housewives) és a Deception című sorozatoknál is közreműködött.

A Gyilkos sorok 1984-től 1996-ig, vagyis 12 éven át hódított a televízióban, ez idő alatt 6 Golden Globe-díjat sikerült leakasztaniuk. Újhúsuknak nem árt tudni, hogy az eredeti széria alkotói Peter S. Fischer, Richard Levinson és William Link voltak, a széria pedig a CBS

Az e hónapban 88 éves Angela Lansbury által életre keltett Jessica Fletcher egykori angoltanár és híres regényíró rendkívüli tehetséggel oldotta meg a legkülönösebb rejtélyeket. A gyilkossági esetek látszólag mindenhol megtalálták, a barátai lakásától kezdve egészen saját szülővárosáig. Jessicának olykor a barátja Dr Seth Hazlett, illetve a helyi sheriff, Amos Tupper is segített.

Persze ez a Gyilkos sorok, már nem az a Gyilkos sorok lesz, hiszen a jelek szerint nem csak, hogy fiatalabb lesz (Spencer még csak 43 éves) a sorozat főhőse, de még néger is (Semmi raszizmus, csak elég hülyén jött ki ez a mondat, bocs!)

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart