A háború szellemei – Nácis kísértethorrorral tért vissza a Pillangó-hatás rendezője

-

Eric Bress a 2004-es Pillangó-hatással hívta fel magára a figyelmet, majd ahogy jött, úgy el is tűnt Hollywood térképéről. Bár később forgatókönyvíróként még kivette a részét a Kyle, a rejtélyes idegen sorozatból és a 2009-ben bemutatott Végső állomás 4-ből (a 2003-ban bemutatott 2. részen is dolgozott), de rendezőként azóta sem tűnt fel.

Most azonban megtöri a csendet a Háború szellemei (Ghosts of War) című filmmel, amelyet ő maga írt és rendezett és amely a második világháború nyugat-európai hadszínterén játszódik.

A film története szerint az előrenyomuló amerikai csapatok elfoglalnak egy üresen álló francia kastélyt, mely a főparancsnokság helyszínéül szolgált a megszállás alatt, és amelyről hamarosan kiderül, hogy el van átkozva, és a náci katonák által meggyilkolt családtagok szellemei járnak vissza. Ráadásként elhagyni sem olyan egyszerű a kastélyt, hiszen odakint még javában tombol a háború.

A Háború szellemei július 17-én debütál majd, a főbb szerepekben Brenton Thwaites (Titánok sorozat), Theo Rossi (Luke Cage sorozat), Kyle Gallner (Outsiders sorozat), Skylar Astin (Crazy Ex-Girlfriend sorozat) és Alan Ritchson (Titánok sorozat), de Billy Zane (Titanic) is felbukkan.

Kapcsolódó

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Az éjféli égbolt nagyot ment a Netflixen az év utolsó napjaiban

Hihetetlen, hogy mennyien nézték meg a lesújtó vélemények ellenére is.

Ezt a filmet ajánljuk, ha egy jót akar röhögni az előző éven

Már ha egyáltalán viccként tudunk tekinteni a filmre.

Most a címlapon

Befutott az első rövid ízelítő Godzilla és Kong összecsapásából

A megállíthatatlan erő és a mozdíthatatlan tárgy esete.

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

A Hírstart ajánlata