Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A halhatatlanságról szólhat majd M. Night Shyamalan új filmje

A rendező nem sokat mindent árult el eddig az új filmjéről, mindössze annyit, hogy a film fura és sötét lesz. Most azonban már címet, szlogent és egy nagyjából premieridőpontot is tudunk.

M. Night Shyamalan legutóbb a Széttörve és az Üveg című filmjével tett kitekintést az emberi lét extrém változatainak irányába és úgy tűnik karrierje folytatásában is különleges embereket mutatna be, legalábbis ez jön  legújabb filmjének poszteréből.

Old film poszter

A Gael García Bernal, Alex Wolff, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Embeth Davidtz és Rufus Sewell főszereplésével érkező film fenti plakátján azt láthatjuk, hogy egy orvosi fiolának tűnő tárgyba embereket öntenek bele,  a plakáton a “Csak idő kérdése” felirat szerepel, vagyis valami olyasmit tudunk elképzelni, hogy valaki az örök fiatalság forrását keresi és ezért más embereken kísérletezik vagy használja fel őket valamilyen más módon.

Persze az is lehet, hogy a fenti poszteren egy homokóra látható, ebben az esetben is érdekes lehet, hogy pontosan mit akar üzenni a plakát az idő múlásáról, azzal, hogy homokszemként ábeázolja az embereket.

M. Night Shyamalan filmjeire még mindig érdemes odafigyelni, mert bár a Jelek, a Hatodik érzék, A sebezhetetlen és A falu filmeket követően nem volt éppen elemében és filmjei lesújtó kritikákat kaptak, de az utóbbi években ismét olyan nagyszerű filmekkel jelentkezett, mint A látogatás, az Üveg és a Széttörve, na meg az Amazon kínálatában elérhető Servant sorozat.

Mint az a plakátról kiderül az indiai rendező új filmje 2021 júliusában érkezik majd.

<