Befutott A halottak hadserege első előzetese

A halottak hadserege májusban teszi tiszteletét a Netflix kínálatában, így a teljes értékű előzetes a Netflix szokásához híven még odébb lehet, de nekünk már ez a valamivel több, mint egy perc is elég, hogy teljes izgalomba jöjjünk.

Zack Synder rendező új filmjével visszakanyarodik a karrierjén nagyot lökő zombis filmek világába, ezúttal azonban egy merész csavarral heist-filmnek álcázza magát. Azt pedig már a Vonat Busanba folytatása, a Peninsula is megmutatta, hogy életképes lehet egy olyan produkció, amely a gyors meggazdagodás lehetőségével kecsegtet egy zombi-apokalipszis idején.

Márpedig A halottak hadserege (Army of the Dead) cselekménye szerint egy csapat zsoldos elhatározza, hogy kifosztja a karantén alá vont Las Vegas-t, hátha a pénz később még jól jön – pláne, hogy fogalmunk sincs róla, hogy a film tágabb univerzumában a világ többi táján is elszabadult-e a pokol. A filmhez egyébként egy négy órás animációs előzményfilm is érkezik (amely a zombi járványt kiváltó pestis eredetébe merül), úgyhogy az univerzum jelző ezúttal nem csak képletesen értendő.

A halottak hadserege sztorija magának Zack Snydernek a fejéből pattant ki, ő körmölte le a forgatókönyvet Shay Hatten és Joby Harold társaságában.

A főbb szerepekben Dave Bautista, Ella Purnell, Theo Rossi, Tig Notaro, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Raúl Castillo, Michael Cassidy és Garret Dillahunt látható.

Zack Snyder egyébként hamarosan az HBO GO kínálatában is feltűnik a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, vagyis a Joss Whedon által befejezett Az Igazság Ligája 4 órás változatával, nemrég pedig arról beszélt, hogy Arthur király legendája alapján is készítene egy a mítoszhoz hű alkotást.

Ahogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, úgy A halottak hadserege is R-korhatárbesorolást kapott, vagyis durva beszédre és véres jelenetekre számíthatunk.

A halottak hadserege május 21-én érkezik a Netflix kínálatába.