Új előzetesen Zack Snyder eszement zombis filmje, A halottak hadserege

Május 21-én kerül fel a Netflix platformjára a Zack Snyder rendezésében készült zombis heist-fim, A halottak hadserege, amely az év egyik legeszementebb filmjének tűnik.

Zack Snyder (300, Watchmen: Az őrzők, Zack Snyder: Az Igazság Ligája) filmje, A halottak hadserege (Army of the Dead) egy zombijárvány kitörése után játszódik, amely lerombolta és elszigetelte Las Vegast a világ többi részétől.

A halottak hadserege

Bly Tanaka kaszinófőnök (Hiroyuki Sanada) visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Scott Wardnak (Dave Bautista), az egykori háborús hősnek, aki jelenleg hamburgereket sütöget a város szélén, amelyet most az otthonának hív: be kell törnie a zombikkal fertőzött karanténzónába, és meg kell szereznie a 200 millió dollárt, amely egy széfben csücsül a Las Vegas Boulevard alatt. Mindezt azelőtt, hogy a kormány lebombázza a várost 32 óra múlva.

Ward elfogadja a kihívást, és anélkül, hogy időt vesztegetne, összeállít egy szedett-vedett szakértői csapatot a rabláshoz. Miközben ketyeg az óra, Wardnak és a csapatnak meg kell küzdenie az eddigieknél eszesebb és gyorsabb zombihordákkal, valamint egy híresen feltörhetetlen széffel. Egyetlen dolog biztos minden idők legnagyobb rablási kísérletében: a túlélők mindent visznek.

Dave Bautista mellett Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone és Garret Dillahunt látható majd a filmben.

A filmhez egyébként egy négy órás animációs előzményfilm is érkezik, amely a zombi járványt kiváltó pestis eredetébe merül.