A Helyszínelők sztárja lesz az új Gyilkos elmék sorozat főszereplője

-

Korábban már beszámoltunk róla, hogy újabb testvérsorozatot kap Gyilkos elmék (Criminal Minds), amely már Forest Whitakerrel is megpróbálkozott hasonlóval, de akkor az Alapos gyanú csúnyán elhasalt egy évad alatt. Az egyelőre (al)cím nélküli új spin-offhoz is kell egy húzónév és nagy meglepetésre a casting során arra a Gary Sinise-re esett a választás, aki 9 éven át volt a rivális franchise, a CSI: New York arca. Vajon éppen ezért, vagy ennek ellenére választották őt?

Seth and Apep

A színész végül is már bizonyította, hogy képes a hátára venni egy ilyen franchise-t, hiszen Mac Taylor karakterét 198 Helyszínelők-epizódban hozta és egyáltalán nem lehetetlen, hogy a Criminal Minds spin-offban is valami hasonló karaktert kap. Az új sorozatban egy Jack Garret nevű FBI-ost alakít majd, aki csapatával az egész világot bejárja, hogy az amerikaikkal kapcsolatos bűnesetekben vizsgálódjon.

Az új Gyilkos elmék-alapú sorozatot Erica Messer készíti el el a CBS-nek, ő 2005 óta dolgozik a Gyilkos elméken, de korábban az Alias, a Narancsvidék és a Bűbájos boszorkák sorozaton is dolgozott.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet