A hobbit színésze ellopott egy ereklyét a forgatásról

-

A Tölgypajzsos Thorint alakító színész polcát, most egy, a forgatásról elhozott kard ékesíti, ami saját bevallása szerint igazán “vadállatiasan” mutat a szobában – számolt be a Digitalspy alapján a Híradó.

Richard Armitage legutóbb a Netflix Az idegen című minisorozatában remekelt, de karrierje eddigi legmeghatározóbb szerepének A Gyűrűk Ura spin-off trilógiát tartja.

Richard Armitage A hobbit

“A hobbit világsiker volt, megfeszített munkával telt a három év, amit forgatással töltöttünk. Viszont annyira el voltam maszkírozva, hogy sokan nem is tudják, hogy én játszottam Tölgypajzsos Thorint három részen át” – vallotta be a színész.

Kapcsolódó

Kiderült mikor játszódik majd az Amazon A Gyűrűk Ura sorozata

Az Amazonra készülő A gyűrűk ura sorozat végre hivatalos leírást kapott, amiből kiderült, hogy nem több száz, hanem több ezer évvel a filmek eseményei játszódik majd.

Elárverezik Sean Connery ikonikus James Bond-pisztolyát

A néhai Sean Connery használta az első James Bond-filmben a pisztolyt, amely egy decemberi hollywoodi árverés fénypontja lesz.

Bevállalós lesz A Gyűrűk ura sorozat szexjelenetek terén is

Az Amazon Prime-ra érkezik majd a Gyűrűk ura eseményei előtt játszódó A Gyűrűk ura-sorozat, amely egy újabb érdekes castingfelhívást tett közzé.

Elijah Wood elárulta szerepelne-e A gyűrűk ura-sorozatban

Már javában forgatják az Amazon Gyűrűk ura-sorozatát, a film főszereplője azonban nem tetszését nyilvánította ki a projekttel, pontosabban a címével kapcsolatban.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

Bár a Netflix már gőzerővel dolgozik azon, hogy az algoritmusuk random indítson el filmet azoknak, akik nem szeretnek válogatni...

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata