Tévés hírek A Keresztanyu sorozat 12-16. részében

A Keresztanyu sorozat 12-16. részében

Megérkezett a Keresztanyu január 18. és január 22. között műsorra kerülő epizódjainak tartalma.

A Keresztanyu egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat, amely az RTL Klubon látható. Története szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

2021.01.18., Hétfő 20:10 – 1. évad, 12. rész

Állásajánlat

Furcsa páciens bukkan fel Jóska rendelőjében. A rendőrségen Márk egy óriási felfedezéséről tart beszámolót a kollégáinak. Róza mama új megbízást ad a csempészeknek, Petra pedig a szerelőműhelyben kezd nagy munkába, de lehet, hogy a jövő valami egész más utat tartogat a számára…

2021.01.19., Kedd 20:10 – 1. évad, 13. rész

Elfogatóparancs

Petra elkezdi felfuttatni a szerelőműhelyt, miközben újabb vakmerő tervébe rángatja bele Janit azért, hogy Viktornak segítsen. Oleg új feladattal bízza meg Igort, a rendőrök a fiatal csempészek elfogatásán dolgoznak, Laura pedig meglepi Zozót, hogy segítsen neki.

2021.01.20., Szerda 20:10 – 1. évad, 14. rész

A kutya meg a macska

A rendőrség forró nyomon van, ezért Viktor és Zozó is bujdosni kényszerül. Róza mama magához rendeli a hálózat két fontos tagját, hogy tisztázzanak egy nézeteltérést. Igort az új csempészüzlet kapcsán furcsa találkozóra hívják, Ildit pedig nagy csalódás éri.

2021.01.21., Csütörtök 20:10 – 1. évad, 15. rész

A besurranó

Míg Jóska és Lajos a Róza mamától kapott feladat megoldásán agyal, Timike egész máshol kezd magánakcióba. Pityke végre bebizonyíthatja Vikinek, hogy ki a férfi a határon, Tivadar és Márk pedig egy csempészakciót próbálnak leleplezni.

2021.01.22., Péntek 20:10 – 1. évad, 16. rész

Rajtaütés

Timike új elmélettel áll elő a csokikkal kapcsolatban, és nagy bizniszt sejt bennük. A rendőrök meglepő vendéggel találkoznak az őrsön, aki ismét kellemetlen helyzetbe hozza Márkot, Klárika és Elza néni kilesnek egy titkos találkozást, Zsiga és Pityke pedig megmutatják, hogy ők értenek a szakmájukhoz…