Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A Kong: Koponya-sziget újabb előzetese több mint fantasztikus filmet ígér

Atyaég. A Kong: Skull Island (Kong: koponya-sziget) előzetesét látva már nem is az a kérdés, hogy jó film lesz-e a King Kong-előzményfilm, hanem az, hogy vajon zsebre vágja-e a Jurassic World-öt?

KONG: SKULL ISLAND Photo Credit: Courtesy of Warner Bros. Pictures
KONG: SKULL ISLAND
Photo Credit: Warner Bros. Pictures

A Koponya-szigeten játszódó történethez persze elég sok pluszt ad, hogy nem annyira steril, mint a Jurassic World, így bőven akad wtf-pillanatokat hozó felfedezni való az előzetesben is feltűnő igencsak óriás majom mellett is.

A Jordan Vogt-Roberts rendezésében érkező film egyébként kisebb Marvel-találkozó is egyben, hiszen Tom Hiddleston (Loki) és Brie Larson (Captain Marvel) mellett Samuel L. Jackson (Fury) is látható lesz benne, rajtuk kívül pedig Toby Kebbell, Corey Hawkins, John Goodman és John C. Reilly is feltűnik majd a filmben. Na meg King Kong.

kong-skull-island-movie-characters

És azt se felejtsük, hogy a Kong: Skull Island ugyanabban a filmes univerzumban játszódik, mint a 2014-es Godzilla, 2019-ben pedig tovább bővül a sorozat, mivel akkor tervezik a mozikba küldeni a Godzilla 2-t, majd rá egy évre, 2020-ban pedig a két óriás végre összecsap, hiszen akkor fog érkezni a  Godzilla vs. Kong.

<