A Konyhafőnök VIP: Feke Pál nehéz sorsú gyerekeknek adja a nyereménye egy részét

-

Tegnap este eldőlt, hogy Feke Pál nyerte A Konyhafőnök VIP idei évadát és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat is. Pali már akkor elárulta, hogy a pénz egy részét nehéz sorsú gyerekek megsegítésére szánja és így is tett.

“Őszinte leszek, az egész verseny alatt meg sem fordult a fejemben, hogy lesz nyeremény, mivel nem az motivált a műsorban, hogy itt pénzt lehet nyerni.

Viszont amikor már a vége felé jártunk, és eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha én nyernék, akkor egyből tudtam, hogy szeretném egy részét felajánlani egy alapítványnak”

kezdte a Blikknek.

“Egymillió forintot ajánlok fel a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek, amely még nem is tud róla, mivel muszáj volt megvárni, hogy lemenjen a tévében a műsor, nehogy lebuktassam magam.

Szerettem volna szebbé tenni olyan gyerekek karácsonyát, akiket bántalmaztak, vagy nem olyan körülmények közt élnek, amit mi normálisnak, harmonikusnak tartunk. Remélem, egy kicsit hozzájárulhatok a boldogságukhoz.”

– tette hozzá.

Feke Pál egyebek mellett az ilyen tulajdonságai miatt is került be a 2020 10 legfontosabb tévés személyiségét felsorakoztató listánkba.

Kapcsolódó

Valaki felnyomta a Médiatanácsnál a Drága örökösöket, de hoppon maradt

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa panaszok nyomán megvizsgálta az RTL Klub két műsorát, amelyet a nézők "jelentettek fel" a hatóságnál.

Feke Pali nyerte A Konyhafőnök VIP-t

A döntőben Pokorny Liát főzte le.

Eldőlt ki az a két versenyző, aki megküzdhet A Konyhafőnök VIP címért

Különleges, ünnepi hangulat várta A Konyhafőnök VIP dobogósait, akikhez nem mindennapi segítség érkezett.

Serbán Attila esett ki A Konyhafőnök VIP-ből, megvannak a dobogósok

Horváth Sisa, Pokorny Lia és Feke Pál lettek A Konyhafőnök VIP dobogósai, ők alkotják A Konyhafőnök VIP 5. évados TOP3 mezőnyét.

Most a címlapon

2021 25 legjobban várt új sorozata

Évről évre egyre nehezebb összerakni azokat a listákat, amelyekben az előző évet próbáljuk összerakni vagy éppen az aktuális filmév...

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

A Hírstart ajánlata