Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A korábbi színésze szerint túl messzire ment a The Walking Dead

Michael Cudlitz a Talk Dead To Me-ben beszélt arról, hogy hogyan élte meg a The Walking Dead eddigi legbrutálisabb epizódját.

Hatalmas várakozásban vannak a The Walking Dead rajongói, hiszen már több mint 3 hónapja várják a 10. évad utolsó epizódját, de korábban is átélhettek már hasonlót.

A hatodik évad fináléja és a hetedik évad nyitó része között eltelt fél évben mindenki azon izgult, hogy vajon kire sújt majd le Negan a szögesdróttal átfont baseball-ütőjével, Lucillel. A végeredmény még a vártnál is sokkolóbb volt, hiszen nagyot csavarva a képregényes alapokon, a sorozat alkotói egyszerre két karaktert is megölettek Negannel.

Michael Cudlitz azonban nincs elragadtatva ettől a húzástól, bár igyekszik a rajongók oldaláról megközelíteni a helyzetet.

“Még mindig úgy gondolom, hogy túl messzire mentünk. Azt hiszem ez túl sok volt, valamelyikünknek sokkal tovább kellett volna élnie” – értett egyet a rajongókkal az Abrahamet alakító színész.

“Mindenki azt mondta ez volt a legbrutálisabban ábrázolt halál. Ez egy gyilokpornó volt. Az a tény, hogy a közönség annyira szerette Abrahamet és Glennt még brutálisabbá teszi a dolgot a rajongók számára. A nézők csak néztek és azt gondolták: Ó, oké, hát Abraham lett az, nem baj, legalább Glenn életben maradt. És akkor ó istenem! Hát mit csinál ez! Ó, istenem, Glenn is! Azt hiszem az az egy-két ütés már túl sok volt mindenkinek.” – véli a színész.

Fontos azonban megjegyezni, hogy Cudlitz ezzel nem a sorozat alkotóit bírálja, hiszen ő maga is szerves része továbbra is a show-nak, igaz már csak a kamera másik oldalán.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<