A korábbi színésze szerint túl messzire ment a The Walking Dead

-

Hatalmas várakozásban vannak a The Walking Dead rajongói, hiszen már több mint 3 hónapja várják a 10. évad utolsó epizódját, de korábban is átélhettek már hasonlót.

A hatodik évad fináléja és a hetedik évad nyitó része között eltelt fél évben mindenki azon izgult, hogy vajon kire sújt majd le Negan a szögesdróttal átfont baseball-ütőjével, Lucillel. A végeredmény még a vártnál is sokkolóbb volt, hiszen nagyot csavarva a képregényes alapokon, a sorozat alkotói egyszerre két karaktert is megölettek Negannel.

Michael Cudlitz azonban nincs elragadtatva ettől a húzástól, bár igyekszik a rajongók oldaláról megközelíteni a helyzetet.

“Még mindig úgy gondolom, hogy túl messzire mentünk. Azt hiszem ez túl sok volt, valamelyikünknek sokkal tovább kellett volna élnie” – értett egyet a rajongókkal az Abrahamet alakító színész.

“Mindenki azt mondta ez volt a legbrutálisabban ábrázolt halál. Ez egy gyilokpornó volt. Az a tény, hogy a közönség annyira szerette Abrahamet és Glennt még brutálisabbá teszi a dolgot a rajongók számára. A nézők csak néztek és azt gondolták: Ó, oké, hát Abraham lett az, nem baj, legalább Glenn életben maradt. És akkor ó istenem! Hát mit csinál ez! Ó, istenem, Glenn is! Azt hiszem az az egy-két ütés már túl sok volt mindenkinek.” – véli a színész.

Fontos azonban megjegyezni, hogy Cudlitz ezzel nem a sorozat alkotóit bírálja, hiszen ő maga is szerves része továbbra is a show-nak, igaz már csak a kamera másik oldalán.

Kapcsolódó

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Érkezik a Fear The Walking Dead 7. évada is

Az AMC továbbra is bízik a sorozatban.

Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

A Fear The Walking Dead showrunnere beszélt Madison visszatéréséről. Újra láthatjuk a karaktert?

A The Walking Dead stábja megkezdte a forgatásokat

Február 28-án hat kiegészítő/bónusz epizóddal tér vissza a The Walking Dead 10. évada az amerikai AMC képernyőjére. 

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet