Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A LAST CHRISTMAS lehet az idei év karácsonyi slágere

Nincs karácsony romantikus vígjáték nélkül.

Úgy tűnik meg is van az idei év karácsonyi slágere, amely idén is a Last Christmas lesz, igaz ezúttal nem George Michael, hanem Paul Feig (A kém, Női szervek, Koszorúslányok, Szellemirtók, Egy kis szívesség) rendező előadásában.

A forgatókönyv több évre nyúlik vissza, ugyanis a filmben is feltűnő Emma Thompson még George Michaellel közösen látott neki az írásnak, amelyet annak – éppen karácsony napjára eső – halálát követően Bryony Kimmings-szel és Greg Wise-szal fejezett be.

Az azonos című dal által inspirált Last Christmas sztorija egy karácsonyi tematikájú boltban manóként dolgozó, szívbeteg és szinte mindig rossz döntést hozó lányról (Emilia Clarke a Trónok harcából) és egy az életét megváltoztató, ételosztó önkéntesként dolgozó srácról (Henry Golding a Kőgazdag ázsiaiakból) szól majd.

Az USA-ban már novemberben mozikba kerülő Last Christmas magyar premierjéről egyelőre nincs hír, de minden bizonnyal már kell sokáig várnunk a bejelentésre.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<