Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A LEGO kiadta a HALÁLOS IRAMBAN-filmek legnépszerűbb verdáját

Teljes gázzal érkezik az új LEGO Technic szett: Dom Dodge Charger autója a Halálos iramban franchise-ból.

A Halálos iramban-filmek rajongóinak eddig nem túl rózsásan alakul 2020. Elhalasztották a film kiegészítéseként szolgáló videojáték premierjét, sőt a Halálos iramban 9. része is csak 2021-ben kerül a mozikba a koronavírus-járvány miatt. Őket engesztelheti ki némileg a most bemutatott új LEGO Technic járgány, amely a sorozat talán legikonikusabb járgányát, Dominic Toretto 1970-es, V8-as Dodge Chargerét mutatja be.

Az izomautók szerelmesei és a Halálos iramban rajongók egyaránt fel fognak villanyozódni ettől az új készlettől. A LEGO Csoport és a Universal Brand Development bemutatta a magas oktánszámú világsiker franchise által inspirált első készletet: a lenyűgöző LEGO Technic Dom Dodge Chargere szettet. A félelmet nem ismerő utcai versenyző, Dominic Toretto legendás 1970-es Dodge Charger R/T autójának 1077 elemből álló másolata izgalmas és újszerű építési kihívást kínál a rajongóknak, miközben felkészülnek a Halálos saga legújabb – F9 – részére, ami 2021 áprilisában kerül majd mozikba világszerte.

De a szórakozás nem ér véget, amikor a kockás zászlót leengedik. Miután végeztek az építéssel, a rajongók kipróbálhatják Dom vagány kaszkadőrmutatványait és újrajátszhatják a merész és nagy sebességű üldözéseket a Halálos iramban filmekből. Amikor az utaknak pihenésre van szükségük, a modell kerékállványára támasztva büszke éke lesz a helyiségnek.

Dom kedvenc autójának hiteles másolata ugyanolyan valósághű részletekkel van tele, mint a filmekben. Csakúgy, mint az életnagyságú változatnál, a LEGO Technic  Dom Dodge Chargerének motorháztetője kinyílik, hogy felfedje az ikonikus V8 motort. A rajongók úgy érezhetik, mintha ők maguk is ott lennének Dom mellett a garázsban és együtt szerelnék be a mozgó dugattyúkat, a dupla lengőkar-felfüggesztést, és a kerékcsavart legújabb szerzeményébe, hogy megmutassák az autó legizgalmasabb trükkjeit, és (persze) betegyék a nitro-palackokat a csomagtartóba. Arra az esetre, ha a dolgok túlforrósodnának, akkor a pilótafülkében is van tűzoltó készülék.

Lego Technic Halálos iramban Dodge Charger

A Halálos sorozat által ihletett 1:13 arányú LEGO Technic Dom Dodge Chargere szettet 10 év feletti LEGO építők számára tervezték. A szettet március 30-tól lehet előzetesen megrendelni a LEGO.com weboldalon, 2020. április 27-től pedig megvásárolni a világ bármelyik pontján.

Samuel Tacchi, a LEGO Technic  Dom Dodge Chargere szett tervezője elmondta: „A Halálos iramban franchise magas oktánszámú akciói világszerte megragadták az autórajongók szívét és képzeletét. Mindenkit szeretnénk inspirálni, tartozzon bármely korosztályhoz. Arra bátorítjuk őket, hogy fedezzék fel kreativitásukat és építsenek bármit, ami lelkesíti őket. Emellett azt is tudjuk, hogy a LEGO Technic és a bombasiker Halálos iramban franchise rajongói imádják a menő autókat és az adrenalinnal fűtött szórakozást. Közös szenvedélyünk az Unviversal csapatával egészen összehozott minket, miközben azon dolgoztunk, hogy életre keltsük Dom Dodge Chargerét a legapróbb részletekig – ami így majd Halálos iramban rajongók és LEGO Technic építők egész sorát inspirálja majd szerte a világon. ”

Az 1077 darabból álló szett összerakásával és nézegetésével is eltölthetünk annyi időt, mintha újra néznénk az összes eddigi Halálos iramban mozifilmet.

Az árat 100 dollárra lőtte be a Lego, mi 36 ezer forintért juthatunk majd hozzá Dom verdájához, ami itt lehet előrendelni.

Ez is érdekelhet:
<