vasárnap, január 24, 2021

A Marvel visszaszerezte a Fantasztikus Négyest!

-

Bár az X-men filmek jogai a FOX-nál voltak, a tévés jogokat eddig a Mavrel birtokolta, ezért nem kicsit meglepetés a reggeli hír, miszerint a FOX két X-Men sorozattal is érkezik a közeljövőben (igaz abból az egyiket az FX-re készíti).

fantastic four

A rejtély kulcsa úgy tűnik megvan, ugyanis a FOX és a Marvel vezetősége végre egymás tenyerébe csapott, az eddig kiszivárgott pletykák szerint az X-Menek tévében való szerepléséért cserébe (egyelőre nem világos, hogy osztoznak-e a jogokon, vagy a FOX-hoz kerültek a tévés jogok is) a FOX átadta a mozikban nemrég megbukott Fantasztikus Négyes használatát a Marvelnek. (Itt szintén nem világos, hogy a jogok kerültek vissza a képregényóriáshoz, vagy hasonló megállapodást kötöttek, mint a Sonyval Pókember esetében).

Na de a lényeg, hogy talán meg is van a Marvel 2020-ra időzített – egyelőre cím nélküli – három filmjének egyike és a rajongók is megnyugodhatnak, akik régóta szerették volna a Fantasztikus Négyest otthon (a Marvelnél) tudni. A Den Geek értesülései szerint egyébként nem csak az F4-et, de Dr. Doom, az Ezüst Utazó és Galactus karakterét is visszaszerezte a Marvel.

A korábbi pletykák úgy tűnik igaznak bizonyulnak, már csak az a kérdés, hogy az is igaz-e, hogy a Marvel nem szeretne új színészekkel nekifutni a Fantasztikus Négyesnek, ugyanis a szereposztással több, mint elégedett volt, hanem újragondolás helyett egy mindent elsöprő folytatással feledtetnék a Josh Trank-mozi kudarcát.

Kapcsolódó

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Az éjféli égbolt nagyot ment a Netflixen az év utolsó napjaiban

Hihetetlen, hogy mennyien nézték meg a lesújtó vélemények ellenére is.

Ezt a filmet ajánljuk, ha egy jót akar röhögni az előző éven

Már ha egyáltalán viccként tudunk tekinteni a filmre.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata