Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ön észrevette, hogy elköltöztek A mi kis falunk sztárjai?

Elköltözött A mi kis falunk stábja, de olyan jó munkát végeztek, hogy a nézők ezt észre sem vették.

Sokan tudják, hogy a sorozat otthonát, vagyis Pajkaszeget az Esztergomban található Pilisszentlélek testesíti meg, azonban most kiderült egy ideje már nem ott forgatják az epizódokat.

A mi kis falunk stábja ugyanis úgy gondolta, hogy biztonságosabb lenne stúdióban forgatni, ezért a belső felvételeket már itt készítik. Ez azt jelenti, hogy a házak vagy éppen az állatorvosi rendelő belsejét díszletből építették ki, annyira alapos munkát végezve, hogy az fel sem tűnt a nézőknek.

„A koronavírussal összefüggésben gondolkodtunk el azon, hogy a faluban játszódó belső jeleneteket épített díszletben vegyük fel. A járvány miatt később tudtuk csak elkezdeni az új évad forgatásait, a műteremben való munka pedig gyorsabb, mint a valódi épületekben. A stúdióban való munkának köszönhetően tudjuk tartani a határidőket. Az is fontos szempont volt, hogy a járvány idején nehezebb bejutni az eredeti helyszínekre és ez bizonytalanságot okozott volna. Ezeket átgondolva született meg végül az a döntés, hogy az 5. szezontól díszletben is forgatunk” – mondta Kapitány Iván, A mi kis falunk rendezője a SorozatWikinek arról, hogy miért döntöttek így.

<