Filmek, sorozatok, kultúra

A Mindig az ördöggel az a film, ami miatt te is Netflix-előfizető leszel

Brutális szereposztással érkezik a Netflixre a pszichológiai thriller, nem akármilyen szereposztás mellett.

Donald Ray Pollock lebilincselően sötét Amerika-víziójában egy csapat szélsőséges szereplő életét követi a második világháború végétől a hatvanas évekig. Willard, a Csendes-óceáni szigeteken lezajlott vérengzésből visszatért veterán nem tudja megmenteni rákban szenvedő, gyönyörű feleségét, Charlotte-ot – hiába áztatja hektónyi áldozati vérbe az imatuskót, ahol naponta órákat fohászkodik az életéért.

Egy másik házaspár, Carl és Sandy az országutakon portyázik és gyilkol. Modellek után kutatnak, és miután lefényképezik, ki is végzik őket. Feltűnik a színen a pókidomár prédikátor, Roy, aki tolószékben ülő társával együtt bujkál a törvény elől. Ők azok az ámokfutók, akik közt Willard és Charlotte árvaságra jutott fia, Arvin – minden szörnyűség dacára – jó emberré szeretne válni, de ehhez előbb brutális módon meg kell harcolnia az igazáért.

Az Anotnio Campos által mozgóképre adaptált történetben Tom Holland, Bill Skarsgard, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Robert Pattinson, Haley Bennett, Eliza Scanlen és Mia Wasikowska is szerepelni fog, mi pedig már most epekedve várjuk az első előzetest, a bemutatóról nem is beszélve.

 

Mindig az ördöggel 1 Mindig az ördöggel 2 Mindig az ördöggel 3 Mindig az ördöggel 4

<