hétfő, január 25, 2021

A mindigTV GO Videótárban is elérhető a Paramount+ videókínálata

-

Az Antenna Hungária és a ViacomCBS megállapodásának köszönhetően már a mindigTV GO Videótár előfizetői számára is elérhető a Paramount+ digitális videotéka tartalom. A Paramount+ videókínálatában a ViacomCBS-hez tartozó Paramount Network, Comedy Central, MTV és Nickelodeon tartalomstúdiók népszerű sorozatainak több száz epizódja nézhető korlátlanul bárhol és bármikor, akár mobil eszközökön is.

Epic Drama sorozatokkal rajtol a mindigTV Go Videótár

A Paramount+ a világ egyik legnagyobb televíziós tartalomgyártója, a ViacomCBS nemzetközi és hazai sikersorozatainak, valóságshow és gyerekműsorainak a válogatását kínálja, minden korosztály számára, magyar nyelven.

A szolgáltatás folyamatosan frissülő kínálatában többek között olyan sorozatok lesznek bármikor és korlátlanul megtekinthetőek, mint a

Yellowstone, A halottkém, a Tömény történelem, a Comedy Club vagy Bödőcs önálló estjei, a Pimp My Ride, a Kínos, a SpongyaBob Kockanadrág, a Lármás család, Dóra és barátai vagy a Mancs Őrjárat.

Az Antenna Hungária mindigTV GO platformon előfizethető Videótár csomaggal havi 1 199 Ft-ért érhető el a Paramount+ kínálatát is tartalmazó videós csomag.

A Paramount+ remekül kiegészíti és kiterjeszti a hagyományos televíziózást, a gyerekektől a felnőttekig mindenkinek lehetőséget teremtve arra, hogy kedvük és időbeosztásuk szerint rugalmasan válogathassanak a legváltozatosabb szórakoztató műsorok között – mondta el a megállapodás kapcsán Harsányi Gábor, a ViacomCBS közép-kelet-európai alelnök-vezérigazgatója.

Hozzátette: az Antenna Hungáriával létrejött együttműködés jelentős előrelépést biztosít ahhoz, hogy ezentúl országszerte még több háztartás számára legyen hozzáférhető ez a szolgáltatás, akár önállóan is. A ViacomCBS a jövőben továbbfejleszti újszerű videoszolgáltatásait.

Kapcsolódó bejegyzések

AZ RTL Spike helyén elindult a ViacomCBS új csatornája, a TeenNick

A TeenNick elsősorban a tinédzsereknek kínál felhőtlen szórakoztatást.

Visszatér A farm ahol élünk

Már éppen ideje volt.

Epic Drama sorozatokkal rajtol a mindigTV Go Videótár

A 100%-os hazai tulajdonban lévő Antenna Hungária 2020. december 3-án indítja új VoD szolgáltatását, a mindigTV Go Videótárat.

Sorozat készül a Flashdance alapján

Jön az 1983-as kasszasiker, a Flashdance új verziója, a Paramount+ dolgozik rajta.

Friss

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

Keira Knightley nem vetkőzik többé, ha a filmjét férfi rendezi

Keira Knightley bejelentette, hogy többé nem vetkőzik azokban a filmjeiben, amelyeket férfi rendez.

Liam Neeson ismét megnyerte a hetet a mozikban

Liam Neeson új filmje, a The Marksman ezúttal sem talált legyőzőre.

A Hírstart ajánlata