Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A MORBIUS és a SZELLEMIRTÓK: AZ ÖRÖKSÉG is csak 2021-ben jön

2021-re tolta az idén nyárra tervezett filmjeit a Sony.

A Sony stúdió feladta a 2020-as évet és a legnagyobb nyári filmjeit jövő tavaszra tolta.

A Pókember univerzumában játszódó, de inkább a Venom-mal rokonságban álló Jared Leto főszereplésével készült Morbius július 31. helyett 2021. március 19-én kerül majd a mozikba. A Sony döntése mögött természetesen a koronavírus-járvány áll.

Ugyancsak később érkezik az eredeti (és nem a női főszereplőkkel 2016-ban bemutatott) Ghostbusters folytatása, a Szellemirtók: Az örökség (Ghostbusters: Afterlife) 2020. július 10-ről 2021. március 5-re került át. A filmet eléggé vártuk, hiszen Jason Reitmantől, a Juno, az Egek ura és a Pszichoanyu rendezőjétől méltó folytatást várt a nagyközönség.

De nincs szerencséje a Tom Holland főszereplésével készült Uncharted-mozifilmnek se. A népszerű videójáték alapján készült mozifilmet évek óta tologatják egymásnak a rendezők, most hogy végre tényleg révbe ért a projekt, és úgy tűnt, hogy 2021 márciusában bemutatják, ez a projekt nagyközönség előtt való bemutatása az év második felére, 2021 októberére lett eltolva.

Az idén húsvétra tervezett Nyúl Péter 2: Nyúlcipő (Peter Rabbit 2: The Runaway) előbb augusztusra, majd most augusztus helyett 2021 január 15-re lett eltolva, még az egyre komolyabb szerepekben feltűnő, karrierjét újragondoló Kevin Hart nevével fémjelzett, lányát egyedül nevelő apa történetét bemutató Fatherhood éppen erről a januári dátumról lett elpakolva októberre.

A koronavírussal megfertőződött, de azóta meggyógyult Tom Hanks Greyhound című hadihajós, világháborús filmjének májusban tervezett premierje is elmarad, ennek a filmnek egyelőre még nincs új premierdátuma.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<