hétfő, január 25, 2021

A nagy pénzrablás 5. évad – A Professzor szerint nagy változások jönnek

-

Álvaro Morte hamarosan az HBO The Head című misztikus thrillerében lesz látható, de a legtöbben A nagy pénzrablás sorozatból ismerik, és hát valljuk be, ezért is rajonganak érte.

Bár így két hónappal a negyedik évad után a Netflix még mindig nem adott hírt arról, hogy milyen jövőt szán a sorozatnak, konkrétan, hogy lesz-e ötödik évad, de minden bizonnyal ez csak formaság kérdése, hiszen a Netflix világszerte egyik, ha nem a legnépszerűbb sorozatáról van szó.

Hírek nem, teóriák annak inkább vannak A nagy pénzrablás ötödik évadát illetően, erről szóló írásunkat ide kattintva olvashatjátok:

A legnagyobb kérdések A nagy pénzrablás 5. évada előtt

Most azonban felütötte a fejét egy újabb, köszönhetően annak, hogy Álvaro Morte megosztotta a gondolatait arról, hogy milyen jövőképet lát a Professzor karaktere előtt.

A Via Express UK tudósítása szerint a spanyol színész a Chelsea Filmfesztiválon beszélt a Professzor jövőjéről.

A Professzor egy nagyon furcsa fickó. Egy nagyon magányos fickó alapvetően. Aztán rátalált a bandára és a szerelemre is, de ez csak egy kis fejezet az életében. A karakterem sorsáról kérdeztek, ebben a pillanatban azt mondanám, hogy azt szeretném látni, hogy a Professzor végül visszatér ugyanoda ahonnan elindult, vagyis egyedül marad és a magányba húzódik. Abba az életbe vonul vissza, ami kényelmes számára és amihez már eddig is hozzászokott.

Morte szavai sokak szerint azt jelenti, hogy valami történik közte és Lisszabon között. Még egyesek szerint Lisszabon elárulja őt, addig mások azt sem tartják kizártnak, hogy Lisszabon meghal a bankban, talán éppen a Nairobit is kivégző Gandía keze által.

A nagy pénzrablás – Miért halt ilyen kegyetlen halált Nairobi?

Ha nem is arról van szó, hogy Raquel, vagyis Lisszabon elárulja őt, könnyen lehet, hogy hátat fordít a tervnek, ugyanis a bosszúállásra hajlamos Professzor túllő a célon – márpedig láttuk, hogy Nairobi halála miatt eléggé lement nála a roló.

Sokan még azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy kiderül, hogy végig Aliciának volt igaza és a Professzornak előbb utóbb lehull az álarca és kiderül, hogy talán nem is annyira jó ember, mint eddig gondoltuk – akár ez is megadhatja a kezdő lökést Lisszabon és a Professzor különválásának.

Mit gondoltak, bekövetkezhet az, hogy egymás ellen fordulnak a szerelmesek? Vagy Nairobit követően Lisszabont is levadássza Gandía?

Ne feledjük, eddig is húzott már igen csak meghökkentő dolgokat a sorozat, igazából A nagy pénzrablás esetében semmin sem szabad meglepődnünk.

A nagy pénzrablás – 8 jelenet, amit nem láttunk jönni

Kapcsolódó bejegyzések

Epikus véget ér az 5. évaddal A nagy pénzrablás

A sorozat 5. évadát Dániában, Portugáliában és Spanyolországban forgatták.

Koreai feldolgozást kap A nagy pénzrablás

Ez is a Netflixre érkezik majd.

Bankrablók lepték el az Álarcos énekes stúdióját

Ez minden, amit az Álarcosok következő produkciójáról tudni lehet!

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata