A nagy pénzrablás: az 5. évadban kiderülhet milyen kapcsolat van Sierra és Berlin között

A nagy pénzrablás rajongóinak az első pillanattól kezdve gyanús Alicia Sierra (Najwa Nimri alakításában) rendőrfelügyelő. Sierra, mióta először tűnt fel a Netflix sorozatában, azóta nem hagyja nyugodni a sorozat rajongóit. Az egy dolog, hogy a rajongók egy részeszerint valójában nem is terhes, de még durvábbak az elméletek az apa kilétét illetően.

A rendőrfelügyelő először A nagy pénzrablás harmadik évadában jelent meg és akkoriban még nem sokat tudtunk róla, azon kívül, hogy terhes. Figyelembe véve a karaktere körüli rejtélyt, Sierra több rajongói elmélet tárgya volt, mióta először bemutatták a show-ban.

Egyes rajongók szerint valójában csak színleli a terhességét, míg mások meg vannak győződve arról, hogy a gyermek valamilyen módon kapcsolódhat a csapathoz. Azonban csak a negyedik évadban derültek ki részletek a háttértörténetéről.

A negyedik epizódban a rendőrség több tagjának elárulta, hogy a gyermek a néhai férjéé.

Sőt egy ponton, egy érzelemdús beszédben elmondta Lisszabonnak (Itziar Ituño), hogy férje, Gérman hogyan halt meg rákban.

Sierra azt mondta:

Meghalt. hasnyálmirigyrákja volt. Az a fajta, ahol azt mondják, hogy van két hónapod, és ez tényleg két hónap. Hízni kezdtem, ő meg soványodott. Rózsaszín voltam, ő pedig sárga. Ez felemésztette. Növekedett bennem az élet, miközben benne a halál.

A nézőknek azonban a műsor egyetlen képén vagy visszaemlékezésén sem mutatták be, hogy ki is az a Gérman és ez az amit sokan furcsállnak. Sőt, vadabb elképzelések is vannak.

Ez arra késztetett egyeseket, hogy úgy gondolják, hogy valahogy Berlin (Pedro Alonso) lehet valójában a gyermek apja, akár megtermékenyítés útján.

Persze a sorozatban már láthattuk, hogy Berlin felesége, Tatiana (Diana Gómez) máshogy néz ki (bár vannak hasonlóságok és nem tudjuk mi történt vele az esküvő után), de egyrészt azt sem lehet kizárni, hogy Berlin újraházasodott (persze egy gyerekhez nem is kell házasság), ahogy azt sem, hogy Tatiana valamilyen módon megváltoztatta a külsejét. Éppen a negyedik évadban láttunk arra példát, hogy valaki még a nemét is megváltoztatta.

A nagy penzrablas Sierra Tatiana Berlin
A Professzor, Tatiana és Berlin @Netflix

Sierra, már megemlítette férje nevét, Gérmannek hívta, ami ugye Németországra (Germany) utal, Berlin pedig Németország fővárosa.

Sierra azt is elmondta, hogy férje betegség miatt halt meg, és A nagy pénzrablás Berlinje is egy halálos kórral küzdött, így is, úgy is meghalt volna.

Az elmélet közel sem támadhatatlan, de nem mehetünk el szó nélkül az utalások mellett és könnyen lehet, hogy a válasz végig ott volt a szemünk előtt, csak nem figyeltünk eléggé a részletekre.

Hogy mit lehet tudni A nagy pénzrablás 5. évadáról és, hogy mikor érkezhet meg a Netflixre a folytatás arról itt írtunk korábban.