Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A Netflix berendelte a Halott vagy 3. évadát

Egy harmadik és egyben utolsó évaddal érkezik a Christina Applegate és Linda Cardellini fura barátságát bemutató sorozat.

A Netflix idei felhozatalának is az egyik legszórakoztatóbb darabja volt a Halott vagy, a Netflix pedig úgy döntött, hogy méltó befejezést ad a sorozatának és berendelte egy harmadik és egyben utolsó szezonra.

Aki esetleg nem ismerné, annak annyit kell tudnia a szériáról, hogy a történet egy furcsa barátságról szól, amely virágzik Jen (Applegate) és Judy (Cardellini) között miután találkoznak egy gyászterápián. Csakhogy mindkét nőnek van titkolni valója bőven (a másik előtt is), nem is beszélve arról, hogy a nem éppen egészséges kapcsolatuk özönvízszerűen vezet balszerencsék és rossz döntések sorozatához.

A két színésznő zseniálisan alakít, mellettük James Marsdent is érdemes kiemelni. Korábban itt írtunk bővebben a sorozatról:

Barátság hullákkal – Halott vagy sorozatkritika

A sorozatot Liz Feldman készíti Jessica Elbaum, Will Ferrell és Adam McKay közreműködésével.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<