Sorozatos hírek A Netflix megvásárolta a kínai holdújév fantasy mozislágerét

A Netflix megvásárolta a kínai holdújév fantasy mozislágerét

Egy hete tartották a kínai holdújévet, amely rekordbevételt, majdnem 930 millió dollárt (6 milliárd jüant) hozott a konyhára a mozik számára, amelynek egyik legnagyobb alkotása a New Gods: Nezha Reborn animációs fantasy lett, és ennek a nemzetközi streaming jogait vásárolta meg a Netflix.

A The Light Chaser Animation Studios által készített film hazánkban már a második olyan kínai produkció lesz, amely végül nemzetközi szinten is a Netflix műsortárában debütál, viszont pontos megjelenési dátumot egyelőre nem ismerünk. A Nezha Reborn viszont valószínűleg még idén csatlakozik a nálunk február elején bemutatott A yin és yang mestere – Álom az öröklétről (The Yin Yang Master: Dream of Eternity) fantasy akciófilmhez, amelyet Guo Jingming készített.

A film a The Romance Of The Gods klasszikus mitológián alapuló mű, amelyet a White Snake: Origin csapata készített négy év alatt. Zhao Ji rendezése mellett Yang Tianxiang, Xuan Xiaoming, Ling Zhenhe, Zhu Ke’er és Li Shimeng erededeti szinkronhangjai szólalnak meg.

A film egy mitikus világban, Donghai városában játszódó történet , ami egy olvasztótégely, ahol különböző kultúrákból származó istenek és emberek élnek együtt. Nezha Li Yunxiang a fiatal és merész fiú újjászületik az isteni csata után 3000 évvel, és kézbesítő futárként keresi a kenyerét. Rajong a motorversenyekért és kalandokért, azonban minden megváltozik, amikor találkozik egykori halandó ellenségeivel, köztük a Sárkányklánnal, akik most szupergazdag üzletemberként élnek.

Nezha Reborn elmeséli azt a történetet, hogy Yunxiang hogyan fedezi fel valódi kilétét, és vitézül csatázik a Sárkányklánnal, álarcos merénylőjükkel és más ellenségeivel, hogy megvédje barátait és családját egy életről-halálról szóló mesében.

Kép és forrás: Netflix Magyarország