Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A Netflix nem kéri a THE OA 3. évadát

A Netflix saját gyártású sorozatainak vezetője, Cindy Holland bejelentette, hogy a 2. évaddal véget ért a The OA címet viselő sorozatuk, amelyet Brit Marling és Zal Batmanglij készített a stúdiónak.

Hihetetlenül büszkék vagyunk az OA 16 elbűvölő fejezetére  és hálásak vagyunk Britnek és Zalnak azért, hogy megosztották félelmetes jövőképüket és hihetetlen művészi képességük révén meg is valósították azt. Reméljük, hogy a jövőben ismét velük együtt dolgozhatunk, ebben és talán más dimenziókban is.

Brit Marling az Instagramon köszönte meg a Netflixnek a lehetőséget, bár hozzátette rendkívül szomorúak, hogy be kell fejezniük a sorozatot.

https://www.instagram.com/p/B0ykCdLJYD5/?utm_source=ig_embed

A rajongók egyébként nagyon bíznak benne, hogy a Netflix kiszállása ellenére valamilyen formában folytatódhat a sorozat,  a #SaveTheOA hashtag már megjelent a közösségi oldalakon, kíváncsian várjuk lesz-e valamilyen eredménye.

A Netflix, amely eddig arról volt híres, hogy nem feltétlenül az anyagi megtérülést nézve rendel be egészen egyedi szériákat, most már a sokadik saját gyártását kaszálja el, pedig a Sense8, az American Vandal és a Bloodline sorozatokban is bőven lett volna még mesélni való, az OA meg egyenesen folytatásért kiált.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<