Sorozatos hírek A Netflix titokban elkészítette a Tigrisvilág 2. évadát

A Netflix titokban elkészítette a Tigrisvilág 2. évadát

Folytatódik Joe Exotic kalandos története.

Hatalmasat ment tavaly a Netflixen a Joe Exoticról, vagyis a Tigriskirály életéről szóló dokusorozat, amely magyar keresztségben kissé morbid módon egy természetfilmre hajazó címen, a Tigrisvilág néven mutatkozott be.

A sorozatot az első 28 napban 64 millióan streamelték.

A Tiger King-őrület akkora volt, hogy a Netflix egy további speciális epizóddal igyekezett meglovaglni a hypeot, amelyet a másor egyik nagy rajongója, Joel McHale vezetett. Most úgy tűnik, hogy ismételten meg akarják lovagolni az őrületet, mivel online megjelentek egy új szezonról szóló pletykák, amit nem sokkal egy bejelentés is követett.

A Tigrisvilág első évadának “hétköznapi sztárjai”, John Reinke és James Garretson is különböző videókkal jelentkeztek, amelyben a sorozatról beszéltek és annak új évadára utaltak, majd amikor ezt kiszúrta a sajtó, később maga a Netflix is elismerte, hogy valóban éles a projekt.

Amióta a show debütált, Joe Exotic megkísérelt kegyelemért lobbizni Donald Trump elnöknél, de nem járt sikerrel, lehet ezt a témát is feldolgozza majd az új szezon.

Az már korábban kiderült, hogy Nicolas Cage főszereplésével Joe Exotic, még Kate McKinnon főszereplésével egy Carole Baskin-film készül.