Hír és közéleti magazin

A Netflixre jönnek az Űrsepregetők

Az apokaliptikus időkben a Földet már szinte elpusztította a levegőszennyezés, ezért egy gazdag elitréteg az űrben akar élhető világot teremteni magának.

A Dél-Korea első nagyszabású űrfilmjeként emlegetett Space Sweepers (Űrsepregetők) című sci-fi mozibemutatóját többször el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt, ezért a Netflixen mutatják be. A filmet egyszerre 190 országban teszi hozzáférhetővé az online tartalomszolgáltató.

Mivel a koreai drámákat és játékfilmeket világszerte szeretik a nézők, reméljük, hogy a Space Sweepers is globális siker lesz
– írta közleményében a Netflix, de a produkció pontos bemutatási dátumát nem jelölte meg.

A Dzso Szung Hi rendezésében forgatott, 2092-ben játszódó filmben egy űrben dolgozó csapat űrszemétre vadászik. Az apokaliptikus időkben a Földet már szinte elpusztította a levegőszennyezés, ezért egy gazdag elitréteg az űrben akar élhető világot teremteni magának.

A filmben szereplő sztárok, Szong Dzsung Ki és Kim Te Ri miatt a film megjelenését Dél-Korea-szerte nagy várakozás övezte, de a mozis forgalmazását többször el kellett halaszani a pandémia miatt.

Végül ezt a filmet is a Netflix forgalmazza, akárcsak néhány hasonló dél-koreai közönségfilmet, amelyek szintén nem kerülhettek moziba.