vasárnap, január 24, 2021

A Netflixre készül Martin Scorsese The Irishman-je

-

Miután a Paramount a közelmúltbeli bukásai után (Körök, Monster Trucks) kihátrált Martin Scorsese The Irishman címet viselő maffiafilmje mögül, a rendezőlegenda új stúdió után nézett és a Netflix nem is sajnálja a 100 millió dolláros költségvetést Scorsese új filmjétől.

A “bűneposz” Frank Sheeranről, a maffia egy hírhedt bérgyilkosáról szól majd, aki a szervezett bűnözés egyik feje volt hosszú évtizedeken át, sőt röviddel halála előtt azt is bevallotta, hogy ő ölte meg Jimmy Hoffa fuvaros szakszervezeti vezetőt, aki több mint 40 évvel ezelőtt tűnt el. (Nemrég az is kiderült, hogy élve temették el…) Frank Sheeran egyébként Russell Bufalino és Angelo Bruno maffiafőnökök embere volt.

Az ő életéről készít filmet Scorsese, méghozzá olyan színészek szerepvállalásával, mint Robert de Niro és Al Pacino, de a hírek szerint Scorsese nagyon szeretné, ha Joe Pesci is szerepet vállalna a filmben – bár a színész tulajdonképpen már visszavonult, az elmúlt 20 évben mindössze 3 filmet forgatott. Ha igent mond, ő alakíthatja majd Russell Bufalino maffiavezért, még Harvey Keitel lehet Angelo Bruno. Továbbá Al Pacino Jimmy Hoffát alakítja majd, még Bobby Cannavale lesz Joe Gallo, vagyis Őrült Joe, New York egykori ünnepelt gengsztere. És természetesen Robert de Niro játssza el Frank “The Irishman” Hoffát.

A film Charles Brandt I Heard You Paint Houses (Úgy hallottam házakat festesz) című regényét veszi majd alapul.

 

Kapcsolódó

Megérkezett az előzetes Margot Robbie szexi gengszterfilmjéhez

Miles Joris-Peyrafitte rendezésében érkezik a Dreamland című film, amelynek Margot Robbie kapta a főszerepét.

Jön A Keresztapa III. felújított változata

Francis Ford Coppola a film 30. évfordulójára újravágta a filmet.

100 dolog – avagy a tárgyfüggőség komédiája

100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyetlen egyet vehetnek vissza. Te meddig bírnád a cuccaid nélkül?

Előzetest kapott Shia Labeouf és David Ayer gengszterfilmje

A Kiképzés írója és Az utolsó műszak rendezője, David Ayer visszatér Los Angeles mocskos utcáira a Tax Collector című, Shia LaBeouf főszereplésével készült filmmel.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata