Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A NOS4A2 sorozat hangulatára nem lehet panaszunk

Üdvözlünk Karácsonyországban!

Június harmadikán indul az AMC új NOS4A2 című saját gyártású horrorsorozata, amely Joe Hill azonos című regényéből készült. Megérkezett a 90 másodperc hosszú magyar nyelvű előzetes.

Megtudjuk belőle, milyen hangulatra számíthatunk az új sorozattól, feltűnik benne a két főszereplő, Zachary Quinto és Ashleigh Cummings, és bepillanthatunk Karácsonyországba is.

https://www.youtube.com/watch?v=Msn6FRyOhT0&feature=youtu.be

Joe Hill 2013-as azonos című regénye alapján készült. A tízrészes sorozat az Ashleigh Cummings által alakított Vic McQueent követi. Vic egy bámulatos képességekkel megáldott fiatal nő, aki felfedezi, hogy természetfeletti ereje van, képes megtAMCalálni elveszett dolgokat. Ennek a képességének köszönhetően összeütközésbe kerül a gonosz és halhatatlan Charlie Manx-szel, akinek szerepében a korábban Emmy-re jelölt Zachary Quintót látjuk. Manx egy természetfeletti gazember, aki gyermekek lelkével táplálkozik, majd maradványaikat elviszi Karácsonyországba – egy helyre, valahol a képzeletében, ahol minden nap karácsony van, és a boldogtalanság törvénytelen. Vic le akarja győzni Manx-et, hogy megmentse áldozatait anélkül, hogy megőrülne, vagy maga is az áldozatává válna.

NOS4A2: sorozatpremier június 3-án 22:45-től az AMC-n, közvetlenül a Fear the Walking Dead után

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<