Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A párizsi terrortámadás miatt eltolják a Made in France filmpremierjét

Most vasárnap mutatták volna be a francia Made in France című filmet, amelyet az újságíróból lett rendező Nicolas Boukhrief (A pénzszállító, Cortex, Törvénytelen ajánlat) készített és amelynek főhőse egy újságíró, aki beépül a párizsi gettókban élő dzsihádisták közé.

A péntek esti párizsi merényletek különös aktualitást ad a filmnek, de a forgalmazó Pretty Pictures vezérigazgatója, James Velaise most elmondta, hogy másfél-két hónappal elcsúsztatják a premiert, ugyanis amellett, hogy tekintettel szeretnének lenni az áldozatokra azt is tudják, hogy milyen viharokat váltana ki a filmjük.

A film eredetileg egy másik forgalmazó, az SND alá tartozott, de ők elálltak a forgalmazástól a Charlie Hebdo-merénylet után. Velaise úgy gondolta, hogy már elég idő telt el a januári események óta, azonban most ismét közbeszólt az élet.

A film reklámplakátjait ? amiken az Eiffel-torony helyén egy gépfegyver látható ? szintén le kellett cserélni azonnal, szombat reggel 350 posztert kellett eltávolítaniuk a metróból. A film előzetesét ide kattintva lehet megtekinteni.

film-made-in-france.jpeg

<