Filmek, sorozatok, kultúra

A pornóiparban fog dolgozni Mikaela Spielberg

Steven Spielberg 23 éves lánya, Mikaela Spielberg bejelentette, hogy felnőttfilmezni fog.

Steven Spielberg 23 éves lánya, Mikaela Spielberg bejelentette a szüleinek, hogy a szexiparban akarja kipróbálni magát, többek között pornófilmekben és sztriptíztáncosként, írja a New York Post.

A NYP cikke kitért arra is, hogy Mikaela Spielberg szorongó gyerek volt, aki miután bentlakásos iskolába került, étkezési zavarokkal és depresszióval küzdött, még másfél évvel ezelőtt komoly alkoholproblémái voltak. Mikaela egyébként a múlt hétvégén közölte terveit a szüleivel – FaceTime-on.

A leendő pornószínésznő elmondása szerint azért akar belevágni, mert belefáradt abba, hogy kihasználják a testét, és folyamatosan azt mondják neki, hogy utálnia kell önmagát. Szerinte ez nem arról szól, hogy valaki elérte a gödör alját, hanem egy pozitív döntés. Arra is rájött, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valakit vonz ez az iparág, és amit ő tenni akar, az biztonságos, ésszerű és közmegegyezésen alapuló. Ezzel együtt nem fog másokkal szexelni a kamerák előtt, kizárólag szólóvideókat tervez, már csak azért is, mert vőlegénye van, a 47 éves Chuck Pankow dartsversenyző.

Spielbergnek összesen hét gyereke van, ebből négy vér szerinti és három adoptált, Mikaela Spielberget is örökbe fogadta a rendező és felesége Kate Capshaw színésznő.

Facebook
<