Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A rendezője elárulta, milyen lesz a Spirál: Fűrész hagyatéka

Nagyon merész lesz az új Fűrész-film, de azért hű marad önmagához.

The Boo Crew csapata legutóbbi podcast műsorában Darren Lynn Bousman rendező volt a vendég aki több dologról is beszélt – számolt be a horror-filmek.hu.

A rendezővel való beszélgetés során természetesen a Spirál: Fűrész hagyatéka is szóba került, amelyet a koronavírus-járvány miatt az idei premier elhalasztva, majd csak jövőre mutatják be.

Mindenesetre a direktor az interjúban úgy fogalmazott, hogy számára is izgalmas élmény volt a film elkészítése, hiszen a végeredmény néha tényleg egy vérbeli Fűrész-mozi, míg máskor teljesen elüt attól, amit korábban megszokhattunk. Hozzátette, hogy a film szerinte jól illik az eddigi Fűrész mitológiába, de egy friss és új irányt is tartogat, ami felrázza a produkciót.

Elárulta, hogy a tesztvetítések is izgalmasak voltak, ugyanis Chris Rock, azért néhány humorosabb részt is belecsempészett a filmbe. Bousman azt mondta, hogy a tesztközönség soraiban furcsa is volt, hogy néha egy-egy nevetés is belevegyül az összképbe, hiszen ilyen azért korábban nem jellemezte a Fűrész-filmeket. Igaz gyorsan hozzátette, hogy azért a nevetésnek az adott jeleneket követően hamar vége lesz, mert ezeket azért a Fűrész-filmekre jellemző durvulás követi.

<