csütörtök, január 28, 2021

A Sadie lehet 2016 legjobb thrillere

-


Bár Analeigh Tipton neve egyelőre nem nyom sokat Hollywoodban, nagyon úgy tűnik, hogy A zöld darázs, az Őrült dilis szerelem, a Lucy, az Eleven testek és a Manhattan Love Story sorozat színésznőjének a Sadie című thriller meghozza a nagy áttörést.

Analeigh Tipton a Sadie című filmben
Analeigh Tipton a Sadie című filmben

A Sadie című pszichológiai thrillerből ezidáig csak fotókat láthattunk, de könnyen lehet, hogy a film kubricki magasságokba repítheti a film rendezőjét Craig Goodwillt és igazi A-listás színésznőt csinálhat a főszereplő Analeigh Tiptonból.

A Sadie egy olasz kúriában játszódik, ahová szeretője meghívására érkezik a kezdő erotikus regényíró, azonban a felhőtlen kikapcsolódásból és új könyve megjelenésének ünnepléséből szürreális rémálom válik, amikor szembesül a vendéglátó valódi szándékaival.

Az elsőfilmes Brian Clark forgatókönyve alapján készült Sadie a Fekete hattyú, a Tágra zárt szemek és a Ragyogás keresztezése lesz, a rendező Goodwill szerint pedig három dolog fog dominálni a filmjében: az erőszak, a pszichológia és az erotika.

A nagy mértékben deviáns történetet átszövik majd a titkos társaságok, az okkultizmus és a testiség; és a a rendező tervei szerint mind vizuálisan, mind pszichológiailag földhöz leszünk vágva a film megtekintése után.

Nagyra törő tervek, de Goodwill szavai és a filmből kiszivárgott első fotók után mi biztosan kiemelt figyelemmel követjük a projektet.

A film további szerepeiben egyébként Marta Gastini, Jan Bijvoet, Jakob Cedergren és Valentin Merlet látható, a producerek közt pedig Mike Macari, A kör és Simon Fawcett a Bronson és A túlélő producereinek nevébe is belefuthatunk.

Jan Bijvoet a Sadie című filmben
Jan Bijvoet a Sadie című filmben

Itt játszódik majd a Sadie
Itt játszódik majd a Sadie

Jelenet a Sadie című filmből
Jelenet a Sadie című filmből

Kapcsolódó bejegyzések

HUSH filmkritika – Leszámolás a zsáner hülyeségeivel

A Hush című home-invasion nem egy újabb sikolykirálynő története. Nagyon nem.

ELVÁLASZTHATATLANOK filmkritika

Nem véletlen, hogy egy baba megszületésekor az az első és legfontosabb kérdés, hogy a csöppség egészséges –e. És ebből...

Húsevő generáció – Nyers filmkritika

A totális társadalmi átalakulás korát éljük. Olyan világban keressük a helyünket, ami a felfokozott ütemben zajló informatikai forradalom kíméletlen...

GODZILLA RESURGENCE filmkritika

Soha ne dobj atomot kétszer ugyanarra az országra, látjuk, mi történt Japánnal! Persze, azért van a dolognak jó oldala...

Friss

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.

39 évesen meghalt Jeanette Maus

Jeanette Mausnál 2020 áprilisában diagnosztizáltak vastagbélrákot.

A Hírstart ajánlata