Hír és közéleti magazin

A Sikoly sorozat zeneszerzője még tökéletesít

A tegnapi Sikoly-kritikánkban már megemlítettük, hogy mennyire tökéletesen passzol a Jeremy Zuckerman által komponált zene a sorozathoz – és most nem a különböző popslágerekre gondolok, hanem többek közt arra, ami a Randy Meeks-utód Noah monológjainál hangzik fel.

Sikoly sorozat maszk

Tegnap felkutattam értük az egész netet, de az erre szakosodott oldalakon sem találtam róla semmi infót. Végül feladtam és megkérdeztem a Twitteren Zuckermant, hogy mi a dal címe?

A zeneszerző gyorsan válaszolt, elmondta, hogy hivatalos címe még nincs mivel még mindig dolgozik a végleges verzión, de egyelőre a The Rules (A szabályok) címen futnak ezek a ‘kamaradarabok’ – ráadásul hiába keresem, egyelőre nem fogom megtalálni a neten.

A Sikoly sorozatban egyébként kiemelt szerepet játszik a zene, persze nem csak azért mert a korábban zenecsatorna címke alatt futó MTV sorozatról van szó, hanem a hatáskeltés miatt is. Egyelőre remek választásnak bizonyul azt a Zuckermant választani, aki korábban a Korra legendája, a Kung Fu Panda animációs sorozat és az Avatar – Az utolsó léghajlító kompozícióiért felelt. A zeneszerzővel egyébként az MTV is készített egy hosszabb interjút, ezt itt olvashatjátok el.