Hír és közéleti magazin

A Simpson család 25. évadában meghal az egyik főszereplő

Véget ér az egyik főszereplő élete a Simpson család 25. vagy 26. évadában. A hírt a tévésorozat executive producere, Al Jean jelentette be a 25. szezonját ünneplő széria telekonferenciáján – írta a The Hollywood Reporter.

the-simpsons-season-25

Most készül az a forgatókönyv, amelyben egy szereplő távozik az élők sorából – mondta a producer. Egy ilyen fordulat szerinte “jó érzelmi töltetet” ad a történetnek.

Jean nem nevezte meg távozó karaktert, de annyit elárult, hogy az a színész, aki a szereplőnek a hangját adja, Emmy-díjat kapott alakításáért.

Ez nem szűkíti le túlságosan a kört, ugyanis a sárga családról szóló sorozat főbb szereplőit, köztük a Bartot, Lisát, Homert és Marge-ot megszólaltató színészek már mind megkapták az elismerést. Hank Azaria pedig három Emmyt is átvehetett a szériában nyújtott különböző alakításaiért.

Biztosat tehát csak 2014 közepén vagy végén lehet majd megtudni, amikorra a 26. szezon is befejeződik.

A Simpson családban, amely a Fox televízió leghosszabban futó sorozata, eddig hét szereplő hunyt el, köztük Ned felesége, Maude Flanders a 11. évadban, Homer Las Vegas-i felesége, Amber pedig a 16. évadban.