Az új előzetes alapján az X-Menek felbukkanására is számíthatunk A Sólyom és A tél katonája sorozatban

Ha a szemünk nem csal meg, úgy tűnik, hogy a Marvel A Sólyom és A tél katonája sorozata az X-Men-univerzumban is látogatást tesz.

Ha a szemünk nem csal meg, úgy tűnik, hogy a Marvel A Sólyom és A tél katonája sorozata az X-Men-univerzumban is látogatást tesz.

Az már a korábbi előzetesekből is nyilvánvaló volt, hogy A Sólyom és A tél katonája egy tipikus haverzsaru, egymást oltogatós felállás lesz, sok-sok poénnal és kevésbé kreatív megoldásokkal, mint például amit a WandaVisionben láthatunk.

Az új előzetesben azonban mégis van egy kis érdekesség: úgy tűnik, hogy hőseink Madripoorba is ellátogatnak, ez pedig ugye Rozsomák, vagyis Farkas, vagyis Logan egyik kedvenc “üdülőhelye”.

Madripoor egy délkelet-ázsiai kis szigetország, elég sajátos törvényekkel (vagy inkább törvényenkívüliséggel), az évek során pedig számtalan mutáns története kapcsolódott a helyhez, hogy mást ne mondjunk még Logannek is van ott egy bárja, The Princess Bar néven. Hogy ez azt jelenti, hogy a sorozat elkezdi majd bevezetni a mutánsokat a Marvel Filmes Univerzumba az egyelőre nem világos, de elég valószínű, hogy Madripoor nem véletlenül jelenik meg A Sólyom és A tél katonája előzetesében.

A Sólyom és A tél katonája március 19-én kerül a Disney Plus videotárába.

Hirdetés
Sáfrány Norbert
Sáfrány Norberthttps://filmsor.net
A Filmsor vezető hírszerkesztője.

Kapcsolódó

Most népszerű