Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A stábtagok szerint botrányosan viselkedtek a Mintaapák színészei

Hatalmas a botrány a TV2 Mintaapák sorozatának stábjában. Úgy tűnik, hogy a Mintaapák botrányosan viselkedtek és sokkal több pénzt akartak. Egyedül Fenyő Iván távozása ment simán.

Csak kapkodják a fejüket a rajongók, egyik pillanatban az egyik, másikban a másik kedvenc színészük jelenti be, hogy elhagyja a sorozatot. A Bors úgy tudja, a konfliktusok mellett a pénz is közrejátszott abban, hogy ez a helyzet kialakuljon.

A Bors információi szerint a színészek magasabb fizetésért – természetesen – aláírták volna a szerződést: kétszer akkora gázsit akartak, mint korábban. A magatartásbeli problémákat nem részletezte a TV2, de azt már a forgatás ideje alatt beszélték színházi körökben, hogy volt a produkcióban olyan színész, akit kicsi Damunak becéztek a háta mögött – írta a Bors. Mint sokan emlékeznek, Damu Roland a Jóban Rosszbannal forgatott sokat, kollégái elmondásai szerint nehéz volt vele kijönni, több botránya volt, már a börtönbüntetése előtt is.

Szabó Kimmel Tamás videóban reagált a TV2 közleményére:

Ezt, ami most jött, kénytelen vagyok visszautasítani, soha a hét hónapos közös munka során senki nem mondott nekem ilyet. Értetlenül állok ez előtt. Ez rágalmazás, valljuk be…

– mondta többek közt a videóban a színész.

Mind a négy színész több száz hozzászólást kapott a rajongóitól, akik a szeretetükről biztosították őket, és a csatornát hibáztatták a kialakult helyzetért.

A Blikknek is sikerült megszólaltatnia több név nélkül nyilatkozó stábtagot.

A nevük elhallgatását kérő stábtagok egyöntetűen jelentették ki: megkönnyebbültek, hogy a július eleji forgatás már új főszereplőkkel kezdődik el, az első évad elkészítése ugyanis többük szerint igazi megpróbáltatás volt. Sokan inkább elmentek maguktól, nem akarták tovább folytatni a munkát.

Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat. Sokan inkább elmentek maguktól, nem akarták tovább folytatni a munkát.

Korábban írtuk:

A Mintaapák a 97. részével lekerült a képernyőről, a koronavírus-járvány miatt. A színészek szerződése április 30-ig szólt, amelyet a TV2 korábbi közleménye szerint legalábbis ők nem hosszabbítottak meg Fenyő Ivánnal. Az ő szerepét veszi át egyébként Kamarás Iván.

A TV2 közben hangos közleményben jelentette be Gát György, a Linda és a Família Kft. alkotójának leigazolását, majd a showrunner másfél hét után távozott – ennek oka nem derült ki.

Aztán Szabó Kimmel Tamás, majd Kovács Patrícia is bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból, majd a TV2 már fentebb említett közleménye Klem Viktor távozásáról is beszámolt.

Ebben írta azt a TV2, hogy mind Klem Viktor, mind Szabó Kimmel Tamás színészekkel emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.

A sorozatból tehát tulajdonképpen a négy legfontosabb szereplő távozott, egyedül a TV2-höz több szálon, például A piramis című vetélkedővel és a Bödörék sorozattal kötődő Stohl András és a Mészáros Béla által alakított Kovács Miklós nem cserélődött le a 2. évadra.

Kovács Patrícia távozását egyébként azóta sem kommentálták, az Origo név nélkül megszólaló informátora sem tért ki rá.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
<