Hír és közéleti magazin

A Star Wars: Az utolsó Jedikben kiderül kicsoda Rey

Úgy tűnik, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedikben végre fény derül a rajongók által leginkább körbe-elméletezett kérdésre, vagyis hogy kicsoda valójában Rey és hogyan kapcsolódik a Skywalker-családhoz, már ha kapcsolódik persze. Mivel az eddigi Star Wars-trilógiák mindig is a Skywalkerekkel foglalkoztak, sokan kizártnak tartják, hogy a folytatásban kizárólag Kylo Ren (és persze Luke) legyen a Skywalkerek képviselője és ezért alig várják, hogy beigazolódjon a gyanújuk, hogy Rey is Skywalker-leszármazott.

Rian Johnson megnyugtatott mindenkit, hogy Az utolsó Jedikben biztosan kiderül, hogy milyen vér csordogál Rey ereiben:

Ez olyasvalami, amiről biztosan állíthatom, hogy meg lesz válaszolva. Hozzátenném, hogy a film tele lesz meglepetésekkel és fordulatokkal, és nagyon szeretném, ha ezeket a moziteremben ülve tapasztalnák meg az emberek. Ezért nem árulhatom el, hogy hogyan derül fény Rey származására, hogy ez hogyan hat majd a rajongókra, és mi történik majd ezután…

A Rey-t alakító Daisy Ridley is megerősítette Rian Johnson szavait:

Múlt héten voltam utószinkronizálni a filmet, és láttam egy rövid részletet olyasvalamiről, amiről nem is tudtam, hogy meg fog történni a filmben, és úgy voltam vele, hogy ‘Tyűha, okés…” Ezzel jó néhány kérdésükre megkapják majd a választ a rajongók.