A Supergirl sorozat a Supergirl sorozat paródiája


Már az első rész után sem voltunk elragadtatva a CBS Supergirl sorozatától, de amit a folytatásban láttunk az több mint kiábrándító.

Supergirl-Season-1-Episode-3-9-5d8d

Persze azt is írhattuk volna, hogy Superman is felbukkant a Supergirl sorozatban, csakhogy azzal magunkat szúrtuk volna combon. (Melissa Benoist combját sosem bántanánk.) Mert bár Superman valóban felbukkant a sorozatban, ezt több mint kínos módon tette.

Nem arra gondolok, amikor hús-vér valójában, de persze úgy, hogy semmit se lássunk belőle beugrott, hanem amikor smiley-k (!!!) kíséretében dicsérgette a chaten(!!!) kicsit az uncsitesót, hogy milyen ügyesen számolt le a rosszfiúval, akivel még ő maga sem tudott.

Supergirl-Episode-3-Clark-Text-Messages

Mondjuk mindez már jóval azután volt, hogy a főhősnő interjút adott a főnökének, akivel napi szinten találkozik és aki a közvetlen közelében állva nem ismerte fel, hogy a titkárnője az acélasszony. Oké, már korábban megmagyarázták, hogy azért nem ismerik fel mert jelentéktelen, meg hát rajta van ugye a szemüveg, meg nincs kiengedve a haja, de azért a hangját talán illett volna eltorzítani vagy valami.

Mondjuk kérdés, hogy érdemes-e bármin is meglepődni abban a sorozatban, amelyben a szerkesztőség egyik technikusa az épület egyik megüresedett irodájában high-tech kütyükkel (!!!) felszerelt támaszpontot állít fel.

Supergirl-Season-1-Episode-3-44-0d5b

És akkor az akciójelenetekről még nem is beszéltünk. Na ez az ami igazán siralmassá teszi az egészet, hiszen az embert elfogja valami romantikus érzés, amivel a Smallville-t is visszasírja. Pedig azt gondolná az ember, hogy a Supergirl alkotói tanultak a The Flash vagy az Arrow eddigi epizódjaiban, évadaiban elkövetett korábbi hibákból, de nem.

És ezzel nem az a legnagyobb baj, hogy badass Supergirl helyett kaptunk egy folyamatosan picsogó, minden pillanatában szerelmi bánatoskodó valamit, hanem az, hogy a fentebb említett Supermanes cameókkal az egész DC-univerzumot nevetségessé teszik.

Ha a DC a moziban képes komor, sötét tónusú, valódi drámákra, akkor a tévében miért nem?

Szólj hozzá