Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A SZEMTANÚK és A NÉMA VÖLGY az HBO Go-n

Remek alkalom, hogy összehasonlíts egy krimi/thriller sorozat eredetijét az HBO Europe által adaptált verzióval, ugyanis igazi különlegességgel bővült az HBO GO videótára! Felkerült az „Eyewitness” című krimi sorozat norvég, eredeti verziója (Szemtanúk – Oyevitne) és annak az HBO Europe által készült, román adaptációja (A néma völgy – Valea Muta) is!

SZEMTANÚK

Egy feszes, izgalmas és gyors tempójú thriller a hideg északról. A norvég sorozat két tizenévesről szól, akik valóságos rémálomba keverednek, amikor a titkos találkájuk alkalmával szemtanúi lesznek a bűnbandák közti leszámolásnak. Hamarosan ők is célpontokká válnak, de meddig lesznek képesek titokban tartan azt, amit láttak? Jarl Emsell Larsen sorozata a skandináv krimik valamennyi erényét felvonultatja, az elfojtott szexualitástól a véres akciókig. A 6 részes, magyar feliratos sorozat teljes első évada exkluzívan csak az HBO GO-n elérhető.

Az HBO Europe romániai részlege 2016 őszén mutatta be legújabb saját gyártású sorozatát, amely ugyan adaptációja a norvég kriminek, ám sokkal kompaktabb, feszesebb tempóban meséli el a történetet.

A NÉMA VÖLGY

A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány gyilkosság szemtanúja lett az erdőben. Akarva-akaratlanul belekeverednek a veszedelmes ügybe, miközben annak megoldásán éppen Filip nagynénje, egyben nevelőanyja Elena Zamfir ügyész dolgozik. Az életveszélybe került két fiú kapcsolata próbára tétetik, miközben Elena is kénytelen szembenézni a családját ért kihívásokkal.

A sorozat szinkronosan megtekinthető az HBO3-on, illetve már a teljes évad elérhető az HBO GO-n is.

<