A szerelem íze – Új török sorozat a Life TV-n

A török sorozatgyártás egyik legizgalmasabb darabjával erősíti hétköznap esti, 20:00-kor kezdődő idősávját a Life TV. A szerelem íze című telenovella varázslatosan szép, luxus környezetben játszódik, gyönyörű sztárok főszereplésével. A történet Nazli, a nagy álmokat dédelgető, egyetemi tanulmányait szakácsnőként finanszírozó fiatal lány és titokzatos, dúsgazdag munkaadója, Ferit között szövődő szerelem kibontakozását meséli el.

A 81 epizódos prémium sorozat – miközben óhatatlanul bepillantást enged a török gasztronómia rejtelmeibe – félreértéseken, szerelmi bonyodalmakon, romantikus, szenvedélyes és olykor humoros jeleneteken keresztül bontja ki a főhősök szerelmi életének alakulását.

A szerelem íze női főszereplője a Szulejmán című sorozat gyönyörű sztárja, Özge Gürel, aki amellett, hogy hazája egyik legújabb sorozatcsillaga, világmárkák keresett reklámarca és csaknem 4 milliónyian követik az Instagramon. Történetbeli párja az a Can Yaman, aki filmszínészi karrierje mellett ügyvédként is dolgozik, 6 milliós Instagram-követőtáborral rendelkezik, Törökország legsármosabb férfiúi egyikének tartják, sőt, gyakran a török Jason Momoaként is emlegetik.

Luxus, varázslatos környezet, gyönyörű főszereplők és szerelmi bonyodalmak. A szerelem íze minden hétköznap 20:00-tól új részekkel, a Life TV-n.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

VV Renátó már most gyereket szeretne VV Frutól

A legutóbbi párbajon kieső VV Renátó régóta nem volt ennyire szerelmes, így nagyon bízik benne, hogy a Villán kívül is folytathatja kapcsolatát Fruzsival.

Megtorló lett a capitoliumi tüntetők jelképe?

Múlt héten tüntetők törtek be a Capitolium épületébe, számos rendőr megsérült, összesen öten pedig életüket vesztették a zavargások során.

A Hasadék című magyar film is ott lesz a Goai filmfesztiválon

Az 51. Goai Nemzetközi Filmfesztivál elsőfilmes versenyében lesz Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjének világpremierje.

Hirdetés

Hírstart

Facebook