A Szívtipró gimi sztárja nem érti, hogy miért nem térhet vissza a sorozat Netflixes feldolgozásába

Scott Major, a Szívtipró gimi Peter Riverseként tett szert hírnévre, de a karrierje a későbbiekben már nem nagyon haladt előre és ha csak nem követjük az ausztrál Neighbours (Szomszédok) című szappanoperát, akkor nem sok esély van arra, hogy mostanában szembe jött velünk.

A már 45 éves színész most azzal került ismét a címlapokra, hogy jelezte szívesen visszatérne a Netflixre érkező új Szívtipró gimiben. Sőt nem csak, hogy szívesen visszatérne, de tulajdonképpen bármit megtenne azért, hogy visszatérhessen.

Scott Major

„Szeretnék részt venni az újraindításban, sőt, felvettem a kapcsolatot a producerekkel. Felvettem a kapcsolatot a gyártó céggel, megkerestem a vezérigazgatót is. Alapvetően azt mondtam, hogy bármit megteszek.” – idézi az elkeseredett Scott Majort az ausztrál News.

“De talán nem akarnak, talán nem vagyok elég tehetséges?” – teszi fel a költői kérdést a színész, aki azt is elmondta, hogy nagyon boldog attól, hogy feltámad a sorozat és reméli, hogy sikerül megtartani az eredeti sorozat szellemiségét.

Majors egyébként mostanság azzal keres pénzt, hogy némi apróért cserébe beszélget a rajongóival vagy személyes üdvözleteket készít, nagyjából 20 dollárért.

Szivtipro gimi

A világszerte nagy sikert aratott Szívtipró gimi című ausztrál filmsorozat kifejezetten fiataloknak, tizenéves kamaszoknak készült. Ezt sugallja témaválasztása – egy ausztrál középiskola diákjainak és tanárainak mindennapjai a 90-es évekre mindenütt jellemző problémákkal, örömökkel, fáradhatatlan tempóval.  A Szívtipró gimi tinisorozat létére kifejezetten merész volt a maga korában, olyan témákat érintett, mint a szex, a kábítószer, a családon belüli erőszak, a rasszizmus, a politika vagy éppen a testképzavar.

A Szívtipró gimi világszerte nagy sikert aratott és összesen hat évadot, 210 epizódot élt meg. A sorozat olyan színészek karrierjét indította be, mint Simon Baker, aki később A mentalista címszereplőjeként hódította meg a sorozatfüggőket vagy éppen Callan Mulvey, aki szintén megvetette a lábát az álomgyárban.

A Netflix ígérete szerint az új Szívtipró gimi egy lázadó tinédzserdráma lesz, amely az eredeti sorozat rajongóinak, a 90-es évekbeli gyerekeknek is szól, nem csak a mai tinédzsereknek.

Szólj hozzá