Hír és közéleti magazin

A Szökés és a 24 sem folytatódik, de a Scream Queens is kaszát kapott

Lesújtott a kasza a FOX-nál, ráadásul 3, minket igen csak érintő sorozatra is, úgyhogy nagyon kíváncsian várjuk, hogy az új sorozatok képesek lesznek-e betölteni a FOX által most keltett űrt.

A legfontosabb, hogy az új Szökés, a Prison Break: Resurrection számai nem igazán váltották meg a világot, bár Dana Walden FOX-vezér szerint az, hogy a következő televíziós évadban nem kerül képernyőre a sorozat, még nem jelenti azt, hogy pár év múlva ne vennék elő ismét a történetet.

Nagyjából hasonlót nyilatkozott a 24: Legacyt (24: Újratöltve) illetően, amelynek kaszáját Corey Hawkins Broadway-szerepvállasával indokolták, de szerinte ez esetben is fennáll, hogy pár év múlva valamilyen formában folytathatják majd a dolgot.

A Scream Queens: Gyilkos történet számai ellenben semmilyen módon nem indokolták a folytatást, de azt meg kell hagyni, hogy a 2. évadban rengeteget javult a minőség, nem véletlen, hogy pár hónappal ezelőtt még azt mondták, hogy a negatív nézőcsúcsok ellenére a folytatásban gondolkodnak a FOX részéről. Most azonban kimondták, hogy az antológia-jellegű sorozat semmilyen formában nem tér vissza.

A csatorna emellett a Shots Fired, a Making History (Írjunk történelmet!) és a Son of Zorn (Atyám, Zorn! ) című sorozatát is törölte.