Sorozatos hírek A szökés sztárja lesz A Villám sorozat főgonosza

A szökés sztárja lesz A Villám sorozat főgonosza

Az idei TCA Press Touron kiemelt figyelmet kapott a The CW The Flash (A Villám) című sorozata is, amelynek főhősét Grant Gustin alakítja majd, aki korábban már A zöld íjászban is magára öltötte ezt a szerepet.

The_Flash_CW

A fiatal színész elárulta, hogy gyerekként nagyon gyorsan tudott futni, csak éppen utált, ráadásul mielőtt megára öltötte volna a szerepet tulajdonképpen semmit nem tudott Barry Allen karakteréről, igaz ez az elmúlt hónapokban rengeteget változott, most már teljesen magáénak érzi Villám karakterét.

Persze a kötelező vicceskedésen túl is elhangzottak nagyon érdekes dolgok a Flash paneljén, ugyanis a készítők elmondták tervben van egy epikus Zöld Íjász-Villám közös epizód (crossover), ami a sorozat nyolcadik része lesz majd, de már a negyedik részben felbukkan Central Cityben Emily Bett Rickards, aki A zöld íjász sorozat igencsak népszerű geekcsaját alakítja.

Ezen felül is lesznek meglepetések – vagyis most már nem az -, hiszen amellett, hogy leszerződtették Robbie Amellt Firestorm szerepére, a korábbi Supermant, Brandon Routhot Atom szerepére, sikerült megállapodniuk Wentworth Millerrel, A szökés sorozat sztárjával is, aki a negyedik részben bukkan majd fel, méghozzá Leonard Snart, vagyis Captain Coldként, aki a Flash univerzum egyik legrettegettebb gonosza. Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy a sorozatban John Wesley Shipp, A Villám film főhőse alakítja majd Barry Allen apját…

captain cold wentworth miller

Geoff Johns a DC Comics kreatívja pedig kijelentette: ez lesz a képregényekhez leginkább hű adaptáció, ami valaha is tévéképernyőre került. Hát, izgatottan várjuk.