csütörtök, január 28, 2021

A Telenor előfizetőinek nem lesz elérhető a FilmBox decembertől

-

A Telenor előfizetői november 30-tól nem tudják figyelemmel kísérni a FilmBox csatornák filmjeit, valamint nem lesz hozzáférésük a FilmBox Live videótárához sem az új csatornakiosztás szerint.

A Telenor MyTV szolgáltatásának előfizetése november utolsó napjától nem tartalmazza az FilmBox Live VoD szolgáltatást, valamint nem lesznek elérhetőek a FilmBox csatornái sem a szolgáltatón keresztül. Azok a tévénézők, akik eddig is más szolgáltatónál fizettek elő, ezentúl is zavartalanul élvezhetik a FilmBox öt csatornájának kínálatát, előfizetési csomagjuktól függően. Ezek a szolgáltatók továbbra is biztosítanak hozzáférést a FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox HD, FilmBox Family és FilmBox Plus csatornákhoz. A lehetőségekről és elérhetőségről az alábbi viszonteladói partnerektől kérhető tájékoztatás: Digi, Invitel, MindigTV Extra, PR Telecom, Tarr, Telekom, UPC, UPC Direct, Vidanet.

Kapcsolódó bejegyzések

Több szolgáltatónál is kódolatlanul nézhető a Filmbox

Másfél héten át ingyenesen elérhetővé válnak a Filmbox csatornái.

Fontos díjakat ítélt oda az RTL Klub, a Telenor és a Hégető-család

Kiosztották az idei Hégető Honorka-díjakat. Az összesen 75 pályázatból a zsűri 8 alkotást díjazott. A három fődíj egyikét az RTL Klub Fókusz című műsorának riportfilmje kapta.

Megújul a Filmbox kínálata

A nagyobb filmstúdiókkal és filmforgalmazókkal nemrégiben kötött megállapodásoknak köszönhetően a FilmBox csatornák műsorkínálata is bővül.

NYELÉS filmkritika

A Nyelést (Swallow) 2019. április 28-án a Tribeca Filmfesztiválon mutatták be. A film egy csavaros pszichothriller ami egyben Carlo-Mirabella Davis rendezői bemutatkozása is. A Nyelés a tengerentúlon és a VOD-platformon is egyszerre debütált.

Friss

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.

39 évesen meghalt Jeanette Maus

Jeanette Mausnál 2020 áprilisában diagnosztizáltak vastagbélrákot.

A Hírstart ajánlata