Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A THE BATMAN rendezője bemutatta az új Batmobile-t

Ezzel hasít majd Gotham utcáin Robert Pattinson.

Robert Pattinson Batmanéről már láthattunk egy bemutató videót, majd néhány forgatási fotó is napvilágot látott, most pedig hivatalos fotókon csodálhatjuk meg a Batmobile-t.

A leginkább egy Dodge Chargerre emlékeztető járgányért még Dominic Toretto is szívesen versenyre kelne. A legszembetűnőbb, hogy az új Batmobile mennyire autó kíván lenni és nem követi az elmúlt filmekben feltűnt Batmobile-trendet és megy át valami futurisztikus járműbe vagy épp tankba – nem mintha ezzel gondjaink lett volna valaha is, piszok menők voltak azok is.

Ehelyett leginkább az 1966-os Batmobile és a White Knight (Fehér lovag) képregényekben látott izomautók egyvelege, de ennek megítéléséhez az új járgányt bemutató képek alatt adunk egy kis mankót.

Matt Reeves rendező filmjében egyébként már biztosan szerepelni fog Zoe Kravitz (Macskanő), Jeffrey Wright (James Gordon) Andy Serkis (Alfred), Colin Farrell (Pingvin), Paul Dano (Rébusz), John Turturro (Carmine Falcone), illetve Peter Sarsgaard (Gil Colson) is, de a pletykák szerint Robin karaktere is felbukkan majd a történetben.

A The Batmant 2021. június 25-én mutatják be a mozikban.

<