Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A THE FLASH mozifilmnek is horrorrendezője lesz

Az Aquaman és a Shazam! sikerén felbuzdulva ezt az irányt követi a Warner/DC következő közös filmje.

Andy Muschietti – a Mama és az AZ 1-2. fejezet direktora – lesz a The Flash mozifilm, vagyis a DC villámléptű szuperhősfilmjének rendezője.

Mindezt a rendező a Fandangónak adott interjújában árulta el, amelyben azt is kiemelte, hogy eddigi munkásságával ellentétben, ezúttal nem fogja a frászt hozni a nézőkre.

Nem hiszem, hogy lesznek horrorelemek. Engem a Flash-ben az emberi dráma fogott meg. Az emberi érzések és érzelmek, amelyek ebben szerepet kapnak és persze humoros is lesz.

Az évek óta ide-oda tologatott Flash-filmről egyébként továbbra sem sokat tudni. Annyi biztos, hogy az Igazság Ligájában a szerepben már feltűnő Ezra Miller továbbra is a fedélzeten van és kitartóan várt egy olyan rendezőre, aki kicsit sötétebb hangvételű filmet csinálna, mint a korábban a rendezést bevállaló, majd leadó John Francis Daley és Jonathan Goldstein párosa (Vakáció, Éjszakai játék).

A Flash filmnek már több forgatókönyve is van, ezek közül egyet maga Ezra Miller írt Grant Morrison képregénylegendával közösen – de ez nem nyerte el a Warner tetszését, ahogy a fentebb említett Daley/Goldstein páros forgatókönyve sem. Jelenleg az Űrdongó, a Birds of Prey és a Batgirl írója, Christina Hodson dolgozik a szkripten, amelyről továbbra sem tudni biztosan azt sem, hogy a Flashpoint történetet dolgozza-e majd fel.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<