Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A THE I-LAND most már tényleg a Lost utódja lesz?

És nem csak a sziget miatt van erre jó esély.

A Netflix gőzerővel dolgozik a The I-Land címet viselő új sorozatán, amely annyi sikertelen próbálkozást követően most már talán tényleg méltó utódja lehet a Lostnak.

Az I-Land 10 idegen történetét mutatja be, akik egy elhagyatott szigeten ébrednek és konkrétan semmiről nem tudnak. Nemhogy a szigetről, de egy árva emlékük sincs, fogalmuk sincs kik ők, hogy és miért kerültek oda. Első dolguk, hogy valahogy kiutat találjanak a szigetről, azonban hamar szembesülnek vele, hogy erre a helyre nem vonatkoznak az eddig ismert szabályok és nagyon kemény fizikai illetve pszichológiai kihívásokkal kell szembenézniük.

A sorozat főbb szereplői Kate Bosworth (aki producerként is kiveszi a részét a munkálatokból), Natalie Martinez, Alex Pettyfer és Kyle Schmid lesznek, mellettük Sibylla Deen, Kota Eberhardt, Gilles Geary, Anthony Lee Medina, Ronald Peet és Michelle Veintimilla is ott van a stábban (és a szigeten persze).

Premierdátumunk és előzetesünk egyelőre nincs, de így is nagyon izgatottak vagyunk a sorozatot illetően, amely egyelőre 7 részes berendelést kapott és amelynek forgatási munkálatai a Dominikai Köztársaságban zajlottak.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<