A THE MANDALORIAN az új STAR WARS-trilógiához is kapcsolódni fog

-

Az alkotók az Entertainment Weeklynek adott interjújukban beszéltek az első élőszereplős Star Wars-sorozatról, amely során elmagyarázták milyen kapcsolódási pontjai lesznek a The Mandaloriannak a filmekkel.

Attól, hogy felrobbantottak két Halálcsillagot, ez még nem lesz a jó fiúk univerzuma. A Lázadók nyertek és próbálják létrehozni a Köztársaságot, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenki a helyére kerül.

mondta Dave Filoni a portálnak, amit Jon Favreau egészített ki azzal, hogy pontosan mi is a kapcsolódás az Ébredő Erővel.

Mi történhetett abban a harminc évben, amíg a Birodalom legyőzésétől eljutottunk az Első Rendig? Nem a VII. epizódban jön létre az Első Rend, már régóta működnek. Szóval valahogyan a dolgok nem úgy lettek kezelve, ahogy kellett volna, és a galaxis megint nehéz helyzetbe került.

Persze nem csak a politika révén kapcsolódnak majd össze és nem csak ezzel a két filmmel. A The Mandalorian a Skywalker-saga többi filmjéből is vesz át elemeket, sőt az animációs sorozatokból és még a bővített univerzumból is – úgyhogy sokféleképpen fog kapcsolódni a messzi-messzi galaxis eddigi történeteihez.

Kapcsolódó

Liam Neeson nem bánná, ha megdobnák egy szereppel az Obi-Wan sorozatban

A színész nem venné zokon, ha szerepet kapna az Obi-Wan sorozatban, de igazából bármilyen formában visszatérne Qui-Gon Jinnként.

Hivatalos: Érkezik a Boba Fettről szóló Star Wars-sorozat

Újabb sorozattal bővül a Star Wars kisképernyős univerzuma.

Mark Hamill ledobta a bombát a The Mandalorian fináléját követően

Ha még nem láttad a The Mandalorian 2. évadának utolsó részét, akkor most kattints is el innen.

Hihetetlen mennyiségű új tartalom érkezik a Disney Plusra

A Disney csütörtökön bejelentette, hogy a Star Wars- és Marvel-filmjeit a jövőben kifejezetten a Disney+ streamingszolgáltatására szánja, de a legendás Disney és Pixar-történetek is új köntöst kapnak.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet