Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A THE MANDALORIAN az új STAR WARS-trilógiához is kapcsolódni fog

Bár a The Mandalorian mindössze 5 évvel játszódik majd a Jedi visszatér után, azért lesz kapcsolódási pont az Ébredő Erővel indított kalandokhoz is.

Az alkotók az Entertainment Weeklynek adott interjújukban beszéltek az első élőszereplős Star Wars-sorozatról, amely során elmagyarázták milyen kapcsolódási pontjai lesznek a The Mandaloriannak a filmekkel.

Attól, hogy felrobbantottak két Halálcsillagot, ez még nem lesz a jó fiúk univerzuma. A Lázadók nyertek és próbálják létrehozni a Köztársaságot, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenki a helyére kerül.

mondta Dave Filoni a portálnak, amit Jon Favreau egészített ki azzal, hogy pontosan mi is a kapcsolódás az Ébredő Erővel.

Mi történhetett abban a harminc évben, amíg a Birodalom legyőzésétől eljutottunk az Első Rendig? Nem a VII. epizódban jön létre az Első Rend, már régóta működnek. Szóval valahogyan a dolgok nem úgy lettek kezelve, ahogy kellett volna, és a galaxis megint nehéz helyzetbe került.

Persze nem csak a politika révén kapcsolódnak majd össze és nem csak ezzel a két filmmel. A The Mandalorian a Skywalker-saga többi filmjéből is vesz át elemeket, sőt az animációs sorozatokból és még a bővített univerzumból is – úgyhogy sokféleképpen fog kapcsolódni a messzi-messzi galaxis eddigi történeteihez.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<