Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A THE WALKING DEAD is megérkezett az HBO GO-ra

Jó hírünk van a The Walking Dead rajongóknak! A sorozat 8 évada áprilistól kezdve elérhető lesz az HBO GO-n magyar szinkronnal és felirattal is.

A Robert Kirkman népszerű képregényéből készült, többszörös díjnyertes horrorsorozat végre megérkezik az HBO GO-ra!

A világsikerű sorozat a zombi apokalipszis után játszódik. Rick Grimes rendőrtiszt a kórházból kijövet szembesül azzal, hogy gyilkos járvány pusztít. A maroknyi csapatával – a családjával és más túlélőkkel – próbál biztonságos menedéket találni. Az embereknek nap mint nap meg kell küzdeniük az életben maradásért. Az állandó nyomás a legrosszabb tulajdonságokat hozza ki belőlük, rájönnek, olykor nagyobb veszélyt jelentenek egymásra nézve, mint a zombik… Főszerepben Andrew LincolnNorman ReedusLauren CohanChandler RiggsSteven Yeun és még sokan mások.

A sorozat 8 évada szinkronosan és magyar felirattal is elérhető lesz HBO online videótárában. Az évadok április 4-től kezdve hetente válnak elérhetővé a felhasználók számára.

Április 4. 1-2. évad

Április 11. 3. évad

Április 18. 4. évad

Április 25. 5. évad

Május 2. 6. évad

Május 9. 7. évad

Május 16. 8. évad

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<