Filmek, sorozatok, kultúra

A The Walking Dead véget ér a 11. évaddal

Az AMC ezekben a pillanatokban jelentette be, hogy a The Walking Dead a 11. évaddal véget ér.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy a The Walking Dead a soron következő évaddal véget ér.

A The Walking Dead 11. évada tehát egyben a sorozat utolsó évada is egyben, ami nagyon nem volt benne a levegőben, hiszen maguk a készítők és az amerikai AMC csatorna képviselői is nagyon sokszor lenyilatkozták, hogy még nagyon sokáig terveznek a sorozattal.

A THE WALKING DEAD jövőjéről és végéről beszéltek a sorozat alkotói

A The Walking Dead 11. évada egy rekordhosszúságú 24 részből álló évaddal zárul, vagyis valószínűleg 2021-ben és 2022-ben is képernyőn lesz.

Előtte még 2020 október 4-én adásba kerül a The Walking Dead 10. évadának 16. része, majd további hat epizód kerül még adásba a The Walking Dead 11. évadáig.

Az új előzetes alapján hihetetlenül nagyot szól majd a The Walking Dead 10. évadának befejezése

Könnyen lehet, hogy a The Walking Dead 11. évadát három részletben kapjuk meg. 2021 őszén az első felvonás, majd 2022 tavaszán a középső felvonás, még 2022 őszén pedig a lezárás érkezhet.

A The Walking Dead befejezésének oka a koronavírus-járvány miatti bizonytalan helyzet, a gyártási költségek megnövekedése és a színészek lejáró szerződése. Pedig pár hónapja még egészen máshogy nézett ki a helyzet…

Ez jöhet a The Walking Deadben a következő években

Az amerikai AMC azt is bejelentette, hogy bár a The Walking Dead nem folytatódik, de a – bár az eredeti tervek nem így szóltak – Carolt alakító Melissa McBride és a Darylt alakító Norman Reedus főszereplésével egy spin-offot, vagyis testvér-sorozatot indítanak, ebben további The Walking Dead-szereplők is felbukkannak majd.

Az AMC emellett egy további antológiasorozatot tervez, ez Tales of The Walking Dead (The Walking Dead mesék) címen érkezik (részletek itt olvashatók a sorozatról), ebben egymástól különálló történeteket mesélnek majd el, könnyen lehet, hogy ezek egyikében valósul meg a nagy közös rész, amelyről korábban is írtunk.

Jön a The Walking Dead-tévétörténelem?

Az egyelőre cím nélküli Carol-Daryl sorozatot Angela Kang és Scott M. Gimple készíti majd és a tervek szerint 2023-ban mutatják be.

Cikkünk folyamatosan frissül…

Addig is ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkünket a The Walking Dead 11. évadáról:

Nemzetközösség – Erre számíthatunk a The Walking Dead 11. évadában

<